Létezik normális név? Kevin, Zselyke hülye név?
Mindegyik név ami megtetszik, rögtön lehordják, szinte az összes névre kitaláltak már valamit. A magyaros nevek ős nevek és bolond aki ilyet ad a gyerekének. A külföldi név nem magyaros, meg romák adják stb Van olyan név amire a többség azt mondja hogy normális? Nyilván nem akarok mindenkinek megfelelni nem is lehet, de már nem merek bevállalni mondjuk egy Kevin vagy egy Denis nevet mert milyen hülye vagyok, miért nem magyart adok, ha már magyar vagyok, de ne is legyen ősi, meg ne is legyen maradi...Vannak szép nevek Zselkye pl és tökre eldivatolták, már nemtudom mit válasszak, amire nem kapja fel a többség a fejét hogy szegény (majdani )gyerek.
Igazából engem az eredet nem érdekel csak hogy tetszik e, az mindegy hogy magyar vagy külföldi, ha benne van az mta-ban miért ne adhatnám?
Köszi:)
Zselkye=Zselyke, bocsi a hibákért.
Ne foglalkozz mással, azt a nevet adjátok, ami nektek tetszik. Nem fogsz (de nem is kell) olyan nevet találni, ami mindenkinek tetszik.
Kislányomnak gyakori neve van, nem kérdezgettem, hogy tetszik-e, hanem amikor a párom rábólintott, hogy neki is tetszik, akkor mindenkivel közöltük, hogy hogy fogják hívni. Senkinek nem volt ellenvetése, de ha lett volna, sem érdekel. A mi gyerekünk, logikus, hogy olyan neve lesz, amilyet mi szeretnénk, nem amit a többiek akarnak.
azért a Tarázt picit erősnek érzem
bármit is jelentsen
kedves kérdezö
zselyke szép név ,de a kevin nekem nem tetszik.nálunk van népszerü nevü fiu,ösi magyar fiu nevü gyerek is ,és ritka magyar lánynevü gyerek.egyiket sem azért választotam mert népszerüt,vagy nem népszerüt szeretem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!