Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csendes a gyerekem?

Miért csendes a gyerekem?

Figyelt kérdés
Van egy lányom, aki kicsi kora óta csendes. Családi társaságban is nagyon keveset beszél. nyugodt gyerek soha nem volt vele gond, de nagyon nehezen talál barátot magának és nagyon nincs is neki barátai. Most, hogy kezd felnőni 17 éves most kezd megnyílni, de még mindig nagyon nehezen megy neki. Mitől van ez?
2012. szept. 23. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Talán hamarabb kellett volna ezen gondolkozni, hogy miért ilyen gátlásos, nem 17 éves korában, amikor már nem lehet pótolni, ami gyerekkorában nem volt meg.

Persze az is lehet, hogy egyszerűen ilyen a természete, de én hamarabb kezdtem volna erről beszélgetni, nem a nagykorúsága kapujában.

2012. szept. 23. 15:19
 2/2 anonim válasza:
Jajj... Én is ilyen vagyok és nem értem hohy miért kéne mindenkinek állandóan beszélnie és miért kéne mindenkinek 89464 barát. Mondjuk rám fogták hogy hülye vagyok, mert nem kiabálom be a megoldást a suliban (ez 1.ben volt) . Nekem sincs sok barátom, de inká b legyen kevés igazi. Ha meg kezd megnyílni akkor nincs semmi gond. Ilyen a természete. Gondolom nem élt át traumát. Lehet hogy örökölte. Üdv a klubbam!
2012. szept. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!