Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy telik a napod egy gyerekk...

Hogy telik a napod egy gyerekkel? (vagy többel)

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem egy 20 hónapos kislányom van, és 30 hetes pocis vagyok.

Reggel 8 fele kelünk, reggeli, kómázás egy kicsit.Aztán mikor összeszedtem magam, mert persze a manó ilyenkor már tettre kész, akkor elindulunk dologra.Általában bevásárolunk az ebédhez, de van, hogy más dolgom van (pl a héten csak délelőtt kaptam időpontot az orvoshoz, így jött velem).Szóval az átlag napon bevásárolunk, haza felé mókázunk..stb.Ilyenkor nem megyünk játszóra mert sietni kell ebédet főzni.Haza érve, én elkezdem a házimunkát, amíg ő játszik és van, hogy ilyenkor be is alszik, de van amikor csak ebéd után.Mikor kész vagyok mindennel addigra apa is haza ér.Délután pedig általában ha jó idő van akkor megyünk játszóra, vagy fagyizni, vagy valamit csinálunk.Ha rossz az idő akkor maradunk itthon és a kisasszony egy pillanat alatt felfordítja a lakást! :) Este vacsi után fürdés, vacsi szigorúan az esti kedvenc műsorom előtt ülve történik.Aztán lefekvés előtt kakaó ivás, jó éjt puszi és alszik mindenki!

2 gyerekkel még nem tudom mi lesz, de szerintem ugyan ez csak minden kicsit nehezebb lesz!!! :D Hurráá!!!De azt is imádni fogom..

2012. szept. 20. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam épp 1 éves. Mindig is korán kelő volt, így 6-kor ébresztő. Picit összebújunk még a fotelban, kakaózik vagy macikávézik. Aztán tisztába teszem átöltöztetem, én is összeszedem magam, reggelizünk egy pár falatkát együtt, aztán játszunk együtt (délelőtt a legfogékonyabb egy kis "tanulásra". Aztán fél10 felé tízórait kap és ilyenkor már nagyon nyűgös, gyors peluscsere és szundizik egy jó órát a babakocsiban, addig én összedobom az ebédet. Apa majdnem a szomszédban dolgozik, így délben mikor hazajön együtt leülünk ebédelni. Míg elpakolok addig általában eljátszik magában, és persze szétszedi a lakást... Picit lemegyünk az udvarra levegőzni vagy elmegyünk sétálni, közben ismét elszundít. Délután másfél-2 órát alszik (szigorúan csak a babakocsiban az udvaron) ha felébredt uzsonna és megyünk a játszótérre. 7-kor együtt vacsizunk, majd fürdés, összebújva megisszuk a tejcit és szundi reggel 6-ig. Ha rossz az idő akkor bent vagyunk egész nap, ilyenkor nehezebb vele mert nagyon igényli a kintlétet.
2012. szept. 20. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
fél8 ébresztő reggeli előbb az ikreket öltöztetem aztán a két nagyot és irány az ovi ott leadjuk a két nagyot.Haza felé bevásárolunk addig míg főzök ők játszanak.Délben ebéd és alvás 3-ig.Délután jön a két nagyért megyünk az oviba aztán uzsi játék fél7-kor vacsi fürdés este 8 -kor alvás.A nagyok 9-kor alszanak.Ez a napirend annyit változik hogy apa péntek este jön és ilyenkor felborul az esti rend mert mindig játszanak az apjukkal és nem lehet őket elrángatni onnan.:-)
2012. szept. 20. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ha jól értem négy 6 éven aluli gyerkőcöt nevelsz lényegében egyedül. Minden elismerésem. Én kettővel csináltam (3,5; 1,5 évesek) 7 hónapig de már örülök hogy végre apa is velünk van.
2012. szept. 20. 22:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem semmi.Ugy látom mindenki napja elég pörgös :)űKöszi a válaszokat.
2012. szept. 21. 06:50
 6/7 anonim ***** válasza:
5kor kellek,rendet rakok,6kor ébresztö nagyoknak és öltözés reggeli ,kislányom ébresztem öltöztetem,vagy apukája öltözteti fél7kor nagyokal elindulok az iskolába apuka a kislányt visszi a bölcsibe utána megyünk ddolgozni délután megyek a nagyokért apuka kislányért,tanulás ,nagyokal,kicsi mesét néz ,fél7-7 vacsora ,fürdés,alvás minden gyereknek.
2012. szept. 21. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Néha tényleg elég nehéz de mindig próbálom a jót nézni és akkor könnyebb.Bár van mikor így is kiakadok.

2012. szept. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!