Hogy telik a napod egy gyerekkel? (vagy többel)
Nekem egy 20 hónapos kislányom van, és 30 hetes pocis vagyok.
Reggel 8 fele kelünk, reggeli, kómázás egy kicsit.Aztán mikor összeszedtem magam, mert persze a manó ilyenkor már tettre kész, akkor elindulunk dologra.Általában bevásárolunk az ebédhez, de van, hogy más dolgom van (pl a héten csak délelőtt kaptam időpontot az orvoshoz, így jött velem).Szóval az átlag napon bevásárolunk, haza felé mókázunk..stb.Ilyenkor nem megyünk játszóra mert sietni kell ebédet főzni.Haza érve, én elkezdem a házimunkát, amíg ő játszik és van, hogy ilyenkor be is alszik, de van amikor csak ebéd után.Mikor kész vagyok mindennel addigra apa is haza ér.Délután pedig általában ha jó idő van akkor megyünk játszóra, vagy fagyizni, vagy valamit csinálunk.Ha rossz az idő akkor maradunk itthon és a kisasszony egy pillanat alatt felfordítja a lakást! :) Este vacsi után fürdés, vacsi szigorúan az esti kedvenc műsorom előtt ülve történik.Aztán lefekvés előtt kakaó ivás, jó éjt puszi és alszik mindenki!
2 gyerekkel még nem tudom mi lesz, de szerintem ugyan ez csak minden kicsit nehezebb lesz!!! :D Hurráá!!!De azt is imádni fogom..
3-as vagyok!
Néha tényleg elég nehéz de mindig próbálom a jót nézni és akkor könnyebb.Bár van mikor így is kiakadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!