Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen homeós golyót adjak a...

Milyen homeós golyót adjak a 3 hónaposomnak, hogy jobban aludjon éjszakánként és ne kelljen fel ezerszer?

Figyelt kérdés
anyatejes
2012. szept. 20. 09:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"de ha ennyire nem birod, minek vallaltal harmadikat?"

Ezt komolyan kérdezed? honnan a bánatos...-ból tudná az ember mi vár rá?????????????????????????????

2012. szept. 20. 17:28
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Azt mírtad nem ez az első gyereked, úgyhogy tudod mivel jár ez. Akkor most mégsem? Ez ilyen. Vannak jól alvó babák és vannak olyanok, mint a tiéd.
2012. szept. 20. 17:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Azert nekem volt egy sejtesem annak idejen, hogy nem lesz gyaloggalopp, de ennel rosszabb biztos a kovetkezonel se lesz, ugyhogy en pl erre alapozok.
2012. szept. 20. 18:37
 14/19 A kérdező kommentje:

12-es!

Ezt nem lehet előre tudni, lehet akár 15 gyereked is.

Egy gyerekre egyébként se lehet rámondani, hog yjó vagy rossz...

ez folyamatosan változik.

De neked gyanítom nincs ebben tapasztalatod, csak okoskodsz.

2012. szept. 20. 19:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Te veszed okoskodásnak és támadásnak. Kevés olyan anya van, aki ezen nem megy keresztül. Mégsem gyógyszerezik be a gyereket. De te tedd ezt, mit bánom én.
2012. szept. 20. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Eszik eleget este? Nekünk akkor volt ez amikor elaludt a cicin és keveset evett. Óránként ébredt, cumival visszaaludt, nem tudtuk mi a baj, mert nem mértem.
2012. szept. 20. 23:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Én próbáltam volna segíteni, de az én válaszaimra/kérdéseimre nem reagáltál...
2012. szept. 21. 07:48
 18/19 A kérdező kommentje:

moira!

valószínűleg a 3hónapos oltás miatt volt ez a gyakori ébredés, mert tegnap éjjelünk már nyugisabb volt.

Köszönöm.

2012. szept. 21. 08:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Ennek örülök.
2012. szept. 21. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!