Milyen gyakran kell méretni a súlyát? Hülye vagyok, hogy a 19 hónaposomnak legalább havonta méretem még?
Figyelt kérdés
Csak eléggé vékony és megnyugtat, ha hónapról-hónapra látok hízást.2010. dec. 15. 23:25
1/11 anonim válasza:
ha megnyugtat, akkor méresd. nekem van itthon mérlegem (dísznek), de csak a kötelezőkre viszem, vagy ha vmi kérdésem van.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem fontos, de ha megnyugtat. Nálunk a 17 hós imád a digitális mérlegre ráállni, így ugyan nem csupaszon, de hetente többször le lesz mérve. ;)
3/11 anonim válasza:
Szia
én is hordom, mert nem mindig hajlandó enni, és így nyugodtabb vagyok.
4/11 anonim válasza:
Hát, miért nem méred meg otthon a súlyát havonta?
5/11 anonim válasza:
Egy tipp, mi is így mérjük kisfiamat: ráállunk a digitális mérlegre vele és nélküle. A különbözet kiadja a súlyát. Ehhez tényleg nem kell elvinni minden hónapban.
6/11 anonim válasza:
Én is havonta mérem (súly, magasság) és írom a babakönyvbe,21 hós
( pl 13,5 kg és 86 cm)
1 éves koráig hetente mértem.
Második gyrek, az elsőt is 1 éves koráig hetente mértem.
Jó évek múlva visszanézni:-)))))
7/11 anonim válasza:
Én is havonta hordom a védőnőhöz mérni...
23 hónapos
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az otthoni mérlegünk nem grammra pontos.
2010. dec. 16. 13:14
9/11 anonim válasza:
08:13-as
1 éves koig csecsemőmérlegen mértem mind a kettőt.
A nagynál csak eddig vannak adatok, meg pár mérés a védőnőnél 1 éves kora utánról, nagyon sajnálom így utólag.
nem volt otthon mérlegünk, aztán valahogy ne gonodltam rá.
A magasságát viszont jelölgettem.
A kicsit 1 éves kora óta fürdőszobamérlegen mérem.
10/11 anonim válasza:
A mi mérlegünk sem pontos grammra, mert egy tizedesig mutatja a kilókat (pl. 50,1 kg). De ha így megmérem, azért lehet tudni, hogy 13 hónaposan volt 11,3 kg, majd 14,5 hónaposan volt 11,6 kg - tehát hízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!