Kinek a férje/párja kel fel éjszakánként segíteni a baba körül?
3 hetesek vagyunk, és a férjem annyira aranyos, mindig felkel ő is éjjel, segít amiben tud, hoz nekem inni meg ilyenek.Persze szopi alatt bealszik, de ha kérek valamit azonnal felkel:)
Kíváncsi vagyok, hogy másoknál hogy működik ez.
Én is járkáltam. Tisztába téve beadtam a gyereket éjszakai szoptatásra, volt, hogy reggel nem is emlékeztem rá.
Nappal dolgoztam, így csak éjjel tudtam foglalkozni a gyerekkel.
Mindhárom gyereknél felkelt a párom is. A háromból kettő hasfájós volt, úgyhogy voltak nehéz éjszakák. De a mai napig felkel, ha lázasak, betegek.
2, 7 és 11 évesek.
9 hónapos a lányom a kezdettektől minden éjjel fent van velünk apa is. Hozzáteszem kb 2 hónapos kora óta nagyon ritka ha felébred a gyerek.
De ha kaját csinálok addig ő van vele.
Hát nálunk én kelek előbb vagyis majdnem egyszerre meg én fekszek később a páromnál. Nálunk ilyenből nincs probléma hogy neki is egy picit foglalkozni kell vele, pl ha ő fürdeti vagy altatja, mert csak akkor van időm pakolászni!
Szerencsém van első perctől fogva ellátja a gyereket és imádják egymást.
Én soha nem vártam el a páromtól,hogy felkeljen a picihez,hiszen Ő dolgozik 6-14 ,vagy 16 óráig,és neki éjjel pihenésre van szüksége,még akkor is ha én is hulla vagyok.
Még mielőtt megszületett a lányunk tisztáztam ezt vele,ennek ellenére azért volt,hogy felkelt segíteni ezt-azt.
Sosem kelt fel a párom a gyerkőchöz, nem is vártam el tőle. Szerencsére jó alvó a lányom, kicsinek sem volt túl problémás, így én is tudok pihenni.
Hétvégén szokott többet segíteni (pelenkázás, játék), amennyire a munkája engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!