Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek a férje/párja kel fel...

Kinek a férje/párja kel fel éjszakánként segíteni a baba körül?

Figyelt kérdés

3 hetesek vagyunk, és a férjem annyira aranyos, mindig felkel ő is éjjel, segít amiben tud, hoz nekem inni meg ilyenek.Persze szopi alatt bealszik, de ha kérek valamit azonnal felkel:)

Kíváncsi vagyok, hogy másoknál hogy működik ez.

2010. nov. 9. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is sokszor apa kel. Ő gyorsan (azonnal) visszaalszik, mig én, ha éjjel fel kell kelni, akkor még 1 óra, mire visszaalszom (ehhez sokszor a tv-t is bekapcsolom), ezért is ő kel gyakrabban.
2010. nov. 9. 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is járkáltam. Tisztába téve beadtam a gyereket éjszakai szoptatásra, volt, hogy reggel nem is emlékeztem rá.

Nappal dolgoztam, így csak éjjel tudtam foglalkozni a gyerekkel.

2010. nov. 9. 10:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Mindhárom gyereknél felkelt a párom is. A háromból kettő hasfájós volt, úgyhogy voltak nehéz éjszakák. De a mai napig felkel, ha lázasak, betegek.

2, 7 és 11 évesek.

2010. nov. 9. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
felébredt, ha felsírt éjjel a kicsi, de sosem kelt fel kimondottan hozzá. Elvégre azért vagyok itthon egész nap, hogy foglalkozzak a kicsivel, és hiába vagyok fáradt, nem lehetek annyira fáradt, mint ő, aki korábban kel és később fekszik, mint mi, mert egész nap dolgozik. Ha nagyon sírt a kicsi, vagy nem akart visszaaludni, akkor felkelt, elvette tőlem, megnyugtatta, elaltatta. De olyan, hogy én alszok, ő meg felkel a kicsihez, soha nem volt.
2010. nov. 9. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

9 hónapos a lányom a kezdettektől minden éjjel fent van velünk apa is. Hozzáteszem kb 2 hónapos kora óta nagyon ritka ha felébred a gyerek.

De ha kaját csinálok addig ő van vele.

Hát nálunk én kelek előbb vagyis majdnem egyszerre meg én fekszek később a páromnál. Nálunk ilyenből nincs probléma hogy neki is egy picit foglalkozni kell vele, pl ha ő fürdeti vagy altatja, mert csak akkor van időm pakolászni!

Szerencsém van első perctől fogva ellátja a gyereket és imádják egymást.

2010. nov. 9. 12:14
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Én soha nem vártam el a páromtól,hogy felkeljen a picihez,hiszen Ő dolgozik 6-14 ,vagy 16 óráig,és neki éjjel pihenésre van szüksége,még akkor is ha én is hulla vagyok.

Még mielőtt megszületett a lányunk tisztáztam ezt vele,ennek ellenére azért volt,hogy felkelt segíteni ezt-azt.

2010. nov. 9. 12:17
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Sosem kelt fel a párom a gyerkőchöz, nem is vártam el tőle. Szerencsére jó alvó a lányom, kicsinek sem volt túl problémás, így én is tudok pihenni.

Hétvégén szokott többet segíteni (pelenkázás, játék), amennyire a munkája engedi.

2010. nov. 9. 12:44
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Én sem várom el, de jólesik, hogy számíthatok rá ilyen téren is.Ráadásul most még sokat vagyunk fent vele éjszaka, sajna fájdogált a pocija sokszor...
2010. nov. 9. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon sokat segített.Sajnált,hogy nem alszom eleget:) Imádom érte:))
2010. nov. 9. 13:47
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Nekem mindig mindenben segít! Amikor tudja, hogy dögfáradt vagyok, akkor reggelente ő kel fel a lányunkkal, és hagyja, hogy én tovább aludjak! Éjszaka nem kel fel a kislányunk!
2010. nov. 9. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!