Milyen homeós golyót adjak a 3 hónaposomnak, hogy jobban aludjon éjszakánként és ne kelljen fel ezerszer?
Figyelt kérdés
anyatejes2012. szept. 20. 09:32
1/19 anonim válasza:
Semmit. Ez ilyen. Majd ha idősebb lesz, nem fog többet enni kérni. Ezt az időszakot túl kell élni.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt én is tudom(nem első gyerek, nem is második)
a válaszod előrébb nem visz.
Ha nem tudsz érdemben válaszolni, inkább ne is írj!
2012. szept. 20. 10:05
3/19 anonim válasza:
ha fogzik de ha fogzik csak akkor vibrucol kúp
4/19 anonim válasza:
Gyakorlatilag nagyon le egyszerűsítve altatózni akarod a gyerkőcöd.
5/19 A kérdező kommentje:
így van, mindkettőnknek jobb lenne az éjszakája
2012. szept. 20. 10:29
6/19 anonim válasza:
Hányszor kel? Mindig eszik? Minden nap ugyan olyan, vagy vannak jobb éjszakák is?
7/19 A kérdező kommentje:
Kb. ezerszer kel, van amikor csak a cumikája esik ki a szájából és azt kéri vissza, van amikor szopizik is.
Sajnos ilyenek az éjszakáink mindig:(
2012. szept. 20. 11:58
8/19 anonim válasza:
Akko ilyen gyerek. Mit vársz tőlünk? Rendes anya nem gyógyszerezi be a gyerekét. Akár első, akár harmadik. Adj neki estére tápot, hátha aludni fog. Ezt is lepontozhatod.
9/19 anonim válasza:
De nem tudod konkrétan megmondani? Mert az én lányomnak volt olyan időszaka, hogy fél óránként kelt. Nem egész éjszaka, de azért hajnalig biztos. Azért az, hogy ezerszer, nem valami konkrét. Meg van-e valami amihez tudnád kötni a keléseket. Mióta csinálja ezt? Változott-e valami az életében ami miatt kelhet? Próbáltad-e már, hogy nem mész be rögtön, csak akkor amikor már sír? Lehet visszaaludna magától is. Hányszor kap enni éjjel?
10/19 anonim válasza:
Nem tudom miert kellett igy kikeled magadbol, az elsonek ok igaza volt. Nem tudsz vele mit csinalni ez egy ilyen idoszak. Nagyon ritka az olyan gyerek aki csecsemokora ota atalussza az ejszakat, szamomra urban legendnek tunt, miutan az en lanyom 15 honapos koraig kelt, de vagy 10-12 alkalommal ejszakankent. aztan egyszer csak bumm, nem kelt fel tobbszor egyik naprol a masikra. azota mar fogzaskor se. En is szarul birtam, de olvastam itt olyat is, akine meg a 2-3 eves gyereke is ebred ejszaka. ez lurti, nem lehet tudni elore, mire szamithatsz. ne haragudj, de ha ennyire nem birod, minek vallaltal harmadikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!