Miért támadják azokat, akik esetleg megfontoltabban vállaltak gyereket?
Minden ilyen jellegű kérdésnél azt látom,hogy az a hülye, aki esetleg 100 ezer bevételre mondjuk nem vállal, vagy akinek picit magasabb igénye van, mint az alap mindenből.
Én pl. soha nem oktattam ki senkit,aki úgy vállal,hogy hó végén már nem marad semmi. Én nem csinálnám, de az ő dolga. Magamban megjegyzem,hogy én így tuti nem, de nem oktatom ki, nem pontozom le a válaszait egy adott kérdésnél!
De azt látom,hogy aki esetleg egy picit jobb anyagiakra vár, az már pénzéhes, mert elég a szeretet stb.
Miért baj az, ha sokan tutisták a mai világban?
Kedves Utolsó!
Valószínűleg a rokonaidnak már előbb se jött volna össze. 40 vagyok, első babával második hónapban estem teherbe minden előkészítés stb. nélkül. Ugyanakkor számtalan 25-30 éves kolléganőmnek 1-5 év alatt sem jött össze.
40 évesen 2 orvossal beszéltem, mielőtt babás lettem, senki nem mondta, hogy meg se próbáljam. Ha Czeizelt is meghallgatod, egészen 45-ig javasolja.
Vajon a rokonaid tudják, h ilyen lekezelően beszélsz róluk a hátuk mögött?
Köszönöm Mindenkinek!
Egyébként a 25 és a 45 között is van középút!
Lehet mondjuk 30 évesen is vállalni, amikor már lehet,hogy egy kicsit jobb.
Sokan mondják 22 évesen,hogy mire várjunk, úgy sem lesz jobb.
22 évesen mire várjanak? Mindenre! Aztán ha az Istennek sem akar változni a helyzet mondjuk 28 éves korukra, akkor már el lehet gondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!