Nehéz lenne baba-mama klubbot létrehozni? Van valakinek esetleg tapasztalata? Ötlete?
Ahol az anyu lakik ott a babások csináltak ilyet!
De ott kb.10-15 gyerek van,pici falu!
Elkérték a polgármestertől a falu házat,gyűjtöttek össze játékokat, 1 héten 3* mennek ,pletyizni és játszani!
Szerintem tök jó ötlet!
Bátor vagy. Én is gondoltam ilyenre, de aztán elment a kedvem az egésztől, mikor babafoglalkozásra kezdtem járni. Témák: ki mennyit fogyott, kinek a babája csinálja előbb, melyik gyerek mit nem eszik még, ki gyerekén mi van és még sorolhatnám.
Ez egy kis faluban még durvább lehet. De hajrá, szorítok, hogy sikerüljön!
Nálunk úgy működik, hogy mindig másnál jövünk össze. Ha jó az idő, akkor a kertben, ha rossz, akkor bent a házban. Ha máshoz megyünk, szoktunk vinni nasikat (kölesgolyó, ropi, mazsola), esetleg innivalót. Ha nálam van a klub, max annyit készülök rá, hogy kitakarítok, kirakok enni, innivalót. Abszolút nem nagy kiadás, helyiség sem kell. Legyen sok műanyag pohár! :) Nem osztjuk be előre a menetrendet, hanem az összejövetel végén megbeszéljük, hol lesz a következő. Ha valamiért mégsem jó, vállalja más, és szólunk mindenkinek.
(Próbálkoztunk mi is helyiséget kérni önkormányzattól, egyháztól, de valami miatt mindig "megszűntek" a lehetőségek.)
A mi városunkban "Háztűzőrző Nők" működnek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!