Vigyem óvodába a nagyot vagy ne? Túl beteges a kicsi mellette. Nagyon nehéz döntenem. Kérlek olvassátok el, többgyermekesek!
2 gyermekem van. A nagyobbik 3,5 éves. Most kezdtük az óvodát, és 3 ott töltött nap után beteg lett. Tudom, hogy ez természetes, ám a problémám az. hogy hazahozta a kicsire, akinek van némi probléma az immunrendszerével. Alacsony az Igg szintje. Igaz határértéken van, de alacsony. A nagyobb 2 nap alatt legyőzte láz nélkül, a kicsi már 3 napja lázban, rettentő rossz kedélyben, étvágytalanságban van.
Nagyon nagy dilemmában vagyok, mert úgy érzem a nagyobb gyermekemnek könnyen megy a beszokás, élvezi a társaságot, ugyanakkor a kicsit nagyon féltem. A nagyot egy ok miatt vinném oviba: szerintem szüksége van a társaságra. Más ok nincs, Szívesen vagyok velük itthon. Mindkettővel. Ti mit tennétek?
Köszönöm szépen a válaszokat! A doktornőnk beutalt minket a picivel haematológiára, de ott azt mondták, mivel épp határértéken, de azon belül van az Igg szint így nincs teendő. 3,2-től jó az ő korcsoportjában (10 hónaposan vettek vért), neki 3,3 van. Viszont egy náthától kijön a szájpenésze (bár hála Istennek, most nem jött ki), és nehezen gyógyul, sokat van magas láza, ha beteg. Most egyébként 15 hónapos.
A többség véleménye alapján valószínű, nem veszem ki a nagyot az oviból. Már most is várja, hogy mehessen.
Ja, igen. Azal kapcsolatban, hogy gyógyítható-e: Talán kinövi, azt mondták.
Broncho Vaxom kúrát mindkét gyermeknél csináltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!