Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hangosan szeretkeztek gyerek...

Hangosan szeretkeztek gyerek mellett?

Figyelt kérdés
Hogyan oldjátok meg gyerek mellet a szexet? Különösen, ha hangokat is kiadtok. Azért teljesen némán nem lehet. Mit csináltok?

2012. szept. 17. 21:39
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Hány éves agyerkőc?
2012. okt. 29. 15:15
 12/35 Golan Trevize ***** válasza:
93%
Gyerek mellett sosem szeretkezünk. Mindig másik szobában oldjuk meg.
2012. okt. 29. 15:17
 13/35 A kérdező kommentje:
Utolsó! :-)
2012. okt. 29. 15:17
 14/35 anonim ***** válasza:
83%
Hú, munkatársam mesélte épp, nekik egy 3 éves kislányuk van és ott alszik velük. De mondta, hogy abszolút megoldható, mert a kislány elalszik és akkor már nem ébred fel semmi gyanús mozgolódásra, annyi, hogy akkor igyekeznek minél halkabban csinálni :D
2012. okt. 29. 18:30
 15/35 anonim ***** válasza:
67%

10.vagyok

2.5 éves jó ha 2-3 hetente egymáshoz jutunk a férjemmel egy röpke numerára

2012. okt. 29. 19:04
 16/35 anonim ***** válasza:
79%
Azoknak üzenem akik az alvó gyerek mellett (vele egy szobában) szexelnek, hogy olyan nincs, hogy a gyerek elég mélyen alszik. Mellettem a nagyobb unokatesóim egy horrorfilmet néztek meg, amíg én "aludtam". 32 éves vagyok, de a mai napig szoktam álmodni arról a filmről. Az unokatesóim pedig a mai napig nem tudják, hogy végignéztem. Az a legérdekesebb az egészben, hogy azoktól a filmektől, amit felnőttként néztem meg nem félek.
2012. nov. 10. 21:56
 17/35 anonim ***** válasza:
96%

Ohh... :) Hát nagyon ügyesen. :) Külön szobája van, fél éves kora óta. Így lényegesen könnyebb. Előtte pedig mi vonultunk el, vagy mikor jó mélyen aludt, elengedtük magunkat. Nagyon vicces tud lenni, mikor a párod édesen kinevet, hogy éppen nyögnél egy isteneset, de a kicsi miatt nem lehet. :) Mi maximálisan pozitívan állunk a dologhoz: örülünk egymásnak, és élveztük a komikus helyzeteket. :) Természetesen, figyelünk, nehogy rajta kapjon minket, de szerintünk fontos, hogy a kapcsolatunkban a párom férfi, én pedig nő maradhassak és élvezhessük egymással a szexualitást.

A kérdésedre válaszolva: természetesen nem szeretkezünk hangosan a gyerek mellett. Max. kuncogva és sustorogva. :)

2012. nov. 10. 22:03
 18/35 anonim ***** válasza:
11%

A gyerekek 2-3 éves korukig nem foglalkoznak azzal, ha meg is látják, mi az, nem törődnek vele. Ezután az időszak után kell nagyon odafigyelni, mert úgy élik meg, hogy "apu és anyu bántja egymást".

1 éves koráig kiságyban aludt a szobánkban, soha nem ébredt fel rá. Utána saját szobája lett. A hangokra mi nagyon odafigyeltünk.

2012. nov. 10. 23:31
 19/35 anonim ***** válasza:
76%

Mellette sehogy, soha...! Akkor inkább nem szexelnék, de hogy ő ott legyen mellettünk...nekem ez abszurd, beteges.

Külön szoba. Még nem tud kijönni a kiságyából, mert bent van az összes rács, de ha ki fogjuk szedni, hogy tudjon jönni menni, akkor nyilván zárt ajtónál fogunk összebújni. Én sem vagyok nagyon sikoltozós, szóval ezzel nincs baj, sőt szülés óta nem is volt orgazmusom, tehát abszolut nem fenyeget sajnos a sikítás. Ha esetleg a párom hangoskodna, akkor párnát dobok a fejére :-DD

2012. nov. 11. 09:31
 20/35 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 17 hónapos a fiam
2012. nov. 11. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!