Hangosan szeretkeztek gyerek mellett?
10.vagyok
2.5 éves jó ha 2-3 hetente egymáshoz jutunk a férjemmel egy röpke numerára
Ohh... :) Hát nagyon ügyesen. :) Külön szobája van, fél éves kora óta. Így lényegesen könnyebb. Előtte pedig mi vonultunk el, vagy mikor jó mélyen aludt, elengedtük magunkat. Nagyon vicces tud lenni, mikor a párod édesen kinevet, hogy éppen nyögnél egy isteneset, de a kicsi miatt nem lehet. :) Mi maximálisan pozitívan állunk a dologhoz: örülünk egymásnak, és élveztük a komikus helyzeteket. :) Természetesen, figyelünk, nehogy rajta kapjon minket, de szerintünk fontos, hogy a kapcsolatunkban a párom férfi, én pedig nő maradhassak és élvezhessük egymással a szexualitást.
A kérdésedre válaszolva: természetesen nem szeretkezünk hangosan a gyerek mellett. Max. kuncogva és sustorogva. :)
A gyerekek 2-3 éves korukig nem foglalkoznak azzal, ha meg is látják, mi az, nem törődnek vele. Ezután az időszak után kell nagyon odafigyelni, mert úgy élik meg, hogy "apu és anyu bántja egymást".
1 éves koráig kiságyban aludt a szobánkban, soha nem ébredt fel rá. Utána saját szobája lett. A hangokra mi nagyon odafigyeltünk.
Mellette sehogy, soha...! Akkor inkább nem szexelnék, de hogy ő ott legyen mellettünk...nekem ez abszurd, beteges.
Külön szoba. Még nem tud kijönni a kiságyából, mert bent van az összes rács, de ha ki fogjuk szedni, hogy tudjon jönni menni, akkor nyilván zárt ajtónál fogunk összebújni. Én sem vagyok nagyon sikoltozós, szóval ezzel nincs baj, sőt szülés óta nem is volt orgazmusom, tehát abszolut nem fenyeget sajnos a sikítás. Ha esetleg a párom hangoskodna, akkor párnát dobok a fejére :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!