Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rábizhatok Anyukámra három...

Rábizhatok Anyukámra három gyereket?

Figyelt kérdés
Hat gyerekünk van. 12, 10, 8, 4, 2 évesek és egy 9 hónapos. Augusztusban lehetőségünk lenne Párizsba utazni egy ismerősünkhöz. A három kicsit nem vinnénk, mert akkor nem tudnánk mindent megnézni a nagyokkal. Én azt mondtam, hogy akkor ne is menjünk, de Anyukám ragaszkodik hozzá a nagyok miatt, hogy nem lesz még egy ilyen lehetőségük. Azt mondja, Ő vállalja addig a kicsiket. 4-5 napról lenne szó? Te mit tennél?
2009. júl. 31. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 9 hónapos már nem szopizik és Anyukádban feltétel nélkül megbízol, akkor menjetek. Hogy én mit tennék, azt nem írom, mert nincs 6 gyerekem, sem Anyukám :( Van viszont egy 15 hónapos kisfiam, de minket nem várnak Párizsba. Szóval ezt tényleg neked kell tudnod! Ha anyukád alkalmas a feladatra és a gyerekek is jól ismerik, naponta vagy tényleg sűrűn találkoznak, akkor miért ne?
2009. júl. 31. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Húha! Én még azt sem tudom elképzelni, hogy két gyerekkel mit csinálnék, nemhogy hattal, amiből hármat itthon kéne hagynom. De mivel anyukád jelentkezett a feladatra (gondolom), nektek kell tudni, mekkora gond van a kicsikkel, és elbír-e vele, van-e segítsége.

Azt nem tudom, Te milyen szívvel hagynád őket itt. Szerintem így sem teljes a városnézés, fél aggyal mindig itthon leszel.

Remélem jól döntötök, ha elutaztok, jó utat, lássatok sok csodát, érezzétek jól magatokat!

2009. júl. 31. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Rábíznám. Ha vállalja, ah tudod, hogy jól bírja velük. És a kicsi nem szopik? Mert akkor miatta talán nem. Na ezt jól megmondtam:)
2009. júl. 31. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukádban megbízol,a gyerkőcök is jól elvannak Vele akkor bízd rá nyugodtan a lurkókat!Kellemes pár napot kívánok Párizsban:)
2009. júl. 31. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 4 gyerekünk van.( most várjuk az 5.-et :-) )

Mikor Hollandiába mentünk egy hétre 13,11,3,2 évesek voltak.

Férjem anyukájával voltak és minden rendben volt.

Szerintem ha anyukád ilyen bevállalós kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget.

2009. júl. 31. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én rábíznám. Te ismered a gyerekeket is, anyukádat is. Gondolom anyukád már vigyázott egyikre-másikra. Ha anyukád úgy érzi, hogy elbír eygszerre 3 gyerekkel, és te is úgy látod, akkor nyugodtan bízd rá őket.
2009. júl. 31. 20:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok!
2009. júl. 31. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom mivel 6 gyermeketek van gondolom imádjátok mindegyiket és így mindegyik gyermek egy formán fontos. A nagyok úgy már nagyok és biztosan sokszor előfordul, hogy rájuk kicsit kevesebb idő vagy figyelem jut. Van olyan is hogy ők kerülnek előnybe és ez nekem úgy tűnik hogy most olyan. A kisebbek biztosan nem fogják érezni annak a súlyát ha ők otthon maradnak, de a nagyobbak sokkal inkább ha egyáltalán nem mentek. Igen én rábíznám a helyedben őket anyukámra pláne, hogy ő maga is ezt javasolta. Kellemes utat és jó pihenés, biztosan gyönyörű, ne foszd meg a nagyobbakat ettől a lehetőségtől.
2009. aug. 2. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, gratulálok a 6 gyerekhez, hihetetlen és csodálatos a számomra.
2009. aug. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!