Teszveszes anyukák! Hogyan fizetek eladás utáni jutalékot? Mail-t fogok majd kapni, hogy mennyit és hova utaljak a teszvesznek?
Másik kérdésem:
Miért nem tudom a babaruhákat eladni (body, rugi, overál)?Hogyan tegyem fel őket, hogy sikerüljön?Pár darabot egyben?Hányat?1 Ft-osként, vagy induló árról?
Pl. most is van egy gyönyörű overál fent, de csak 100-at adnának érte.Én meg 1300-nál olcsóbban nem adom, mert téli, igazán szép, hibátlan.Miért nem kell a kutyának sem?
Majd kapsz mail-t az összeggel, számlaszámmal együtt.
Azért nehéz manapság eladni, mert sokan jó minőségű holmikat szinte ingyen akarják megvenni.
Mikor olcsón teszek fel valamit, pillanatok alatt elviszik, ha meg megkérném az árát, mert jó minőségű, márkás, és alig használt, arra a kutya se kíváncsi.
Sajnos nincs az embereknek pénzük, de az igényekből meg nem nagyon akarnak lejjebb adni.
(ez nem szemrehányás, de ez van tényleg)
:( Hát akkor inkább beviszem egy bizományishoz.Azt hittem a teszveszen majd el tudom adni, de ha nem, akkor nem.
Köszi!
Gondold végig, hogy mennyiért éri meg neked eladni. Ha annyiért nem megy el, és van pl. bizományi is, akkor vidd el oda. Azzal is időt takarítasz meg, ha nem kell fotózni, feltölteni, kérdésekre válaszolni, postázni, stb.
Nekem is az a tapasztalatom, hogy mindenki 1 meg 100 Ft-ért akar megvenni több ezer Ft értékű dolgokat. Ugyanakkor egy csomó széthordott rongyot, ócskaságot is árulnak a teszveszen, vaterán, ez is tény. Amit korábban esetleg leraktak a kuka mellé vagy elvitték a Vöröskeresztbe, de mindenki próbál pénzt csinálni, ki miből tud.
Neked is köszi!
Maradok szerintem a bizományinál, mert épp most néztem a cuccaimat.5 Ft-ot akarnak adni 3db alig hordott téli vastag babasapiért.Hát komolyan.Nem turkis meg hasonlók.Nem értem az embereket.
Nézz szét a Facebookon,hogy van-e a környékeden baba-mama csoport v. börzés,általában minden városnak van ilyen,én ott szoktam eladni,személyes átvétel van hiszen egy városban lakunk.Így normális áron mennek el a dolgok.
A Vaterán jártam én is úgy,hogy a 12000Ft-ért vett játszószőnyeget postával 4000Ft-ért vitték el,tehát a játszószőnyeg maga 2300Ft-ért ment el.
Esetleg próbálj bababörzén árulni,vagy apród,jófogás,expresz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!