Szívószálas kulacsot hogyan tudod szépen tisztítani? Nekünk Tommee Tippee van, tele kis apró zugokkal, ahova még kefe sem fér be, bepenészedik! Ötlet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 12:31
1/6 anonim válasza:
Fülpiszkálóval esetleg, vagy egy olyan fogkefével ami gyerekméretű.
2/6 anonim válasza:
hát ezért nem vettem én ilyet:)
pedig szemeztem vele
én ha mégis vennék a Chicco-s fertőtlenítő oldattal áztatnám
3/6 anonim válasza:
kuka, ha már penészes. Naponta kellett volna áztatni mosószeres vízbe vagy kifőzni, fertőtleníteni, én ezért nem vettem ilyet, hanem Kubus flakont, aztán amikor már láttam, hogy nem tiszta, kidobtam. A vicc, hogy én iszom a Kubut, a gyerek nem szereti.
4/6 anonim válasza:
Én kidobtam pedig 3at is vettem ugyanebből a márkából mert úgy tetszett. De egyszerűen tisztíthatatlan.
5/6 anonim válasza:
Nekem egy ilyen van,szétszedem beteszem a mosogatógépbe aztán helló.:) És ebbe mindig inkább csak vizet töltök,így nem penészedik bele semmi.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek! Hát hihetetlen,hogy erre nem gondolnak a gyártók.
Én is a Chicco sterilizáló folyadékra gondoltam, de azt amúgy is vennem kell. Addig ecetes vízben ázik meg kifőzzük. Ha nem megy, én is kidobom:(
2012. szept. 10. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!