Egy abortusz az abortáló orvost és nővéreket is megviseli, vagy számukra ez rutinmunka?
hát szerintem a sokadik után már rutin
de mivel nem az ö gyerekük nem érinti őket érzelmileg
Ismerek olyan orvost, aki csak és kizárólag az elhalt baba miatti abortuszt hajlandó megcsinálni. De Ő lelkileg is nagyon sokat segít ekkor a kismamának.
A saját páciensei egytől egyik imádják, mert nem csak kiváló orvos, hanem kiváló ember is. Tiszteli, szereti az egész várandósságot, a kismamákat, anyukákat. Sokat segít lelkileg, tanácsokat ad, viccelődik. Ha jól tudom 3 vagy 4 gyerekes apuka :)
Nekem is az orvosom, amikor szültem szabadságon volt (nálunk kötelező az ügyeletesnél szülés) és már másnap reggel bejött megnézni a kicsit és engem is. A végén pedig nem nyújtotta a markát, azt mondta ne sértsem meg, költsem a babára amit neki szántam volna, mert úgyis sok a kiadásunk....na ez az amit nem sok nőgyógyászról lehet elmondani!
De van olyan is, akinél rutinmunka, érzelmileg nem érinti meg. Különben képtelen lenne rendesen ellátni a feladatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!