Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy abortusz az abortáló...

Egy abortusz az abortáló orvost és nővéreket is megviseli, vagy számukra ez rutinmunka?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
rutinmunka,nekem nincs problémám az abortusszal,elfogadom
2012. szept. 9. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

hát szerintem a sokadik után már rutin

de mivel nem az ö gyerekük nem érinti őket érzelmileg

2012. szept. 9. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem érintheti meg őket érzelmileg mert akkor, hogy dolgoznának. Akkor beleörülnének.
2012. szept. 9. 22:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Pont ezt a kérdést akartam én is feltenni...
2012. szept. 10. 00:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki csinálja és beletörődik és ismerek olyan nőgyógyászt is, aki nem hajlandó megtenni és ilyen ügyben továbbküldi a pácienseit. Mindenkinek lelki beállítottságától függ, hogy mibe megy bele. Én úgy gondolom, hogy komoly dilemma, nem csak egy lehetséges megoldás egy adott problémára. De van, aki úgy kezeli, mint fél kg. krumplit a zöldségesnél, havonta jár érte.
2012. szept. 10. 08:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem bár a munkájuk és rutin szerűen végzik,azért mégiscsak az élet mentésére esküdtek fel.Ez lehet az oka annak hogy sokan szenvtelen "bunkó"személyzetre panaszkodik ilyen esetekben,tehát valahol kijön.Véleményem úgy írom,hogy nem ellenzem,a valóban indokolt,és nem "fogamzásgátlásként"alkalmazott abortuszt,és nem is volt benne részem.Missed esetében pedig pont együtt érző,kedves személyzetről mesélt akinek volt a környezetemben.
2012. szept. 10. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan orvost, aki csak és kizárólag az elhalt baba miatti abortuszt hajlandó megcsinálni. De Ő lelkileg is nagyon sokat segít ekkor a kismamának.

A saját páciensei egytől egyik imádják, mert nem csak kiváló orvos, hanem kiváló ember is. Tiszteli, szereti az egész várandósságot, a kismamákat, anyukákat. Sokat segít lelkileg, tanácsokat ad, viccelődik. Ha jól tudom 3 vagy 4 gyerekes apuka :)

Nekem is az orvosom, amikor szültem szabadságon volt (nálunk kötelező az ügyeletesnél szülés) és már másnap reggel bejött megnézni a kicsit és engem is. A végén pedig nem nyújtotta a markát, azt mondta ne sértsem meg, költsem a babára amit neki szántam volna, mert úgyis sok a kiadásunk....na ez az amit nem sok nőgyógyászról lehet elmondani!

De van olyan is, akinél rutinmunka, érzelmileg nem érinti meg. Különben képtelen lenne rendesen ellátni a feladatát.

2012. szept. 10. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 11. 10:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy abortusz egy lehetoseg a bajba jutott nonek aki valaszthat sajat testevel rendelkezhet.Mi csak beteg babakat veszunk el elettel nem osszeegyeztetheto elvaltozas eseten kesoi terhessegben 24 hetig szulik meg nalunk .a kismamak fajdalma hatartalan ilyenkor .A csapatunk vigasztal tamogat segit a gyaszban.Szeretem a munkam de ha csak ezt kene csinalnom minden nap akkor tuti egy erzeketlen ember lenne belolem .Ezert valtogatjuk ezeket az eseteket egymas kozott es minden esetet atbeszelunk a lelkesszel a csapattal es a soc gondozonkkal ill az etikai teammel igy maradunk epp emberek.
2012. okt. 21. 17:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a hasznos választ!
2012. okt. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!