Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Figyelem! Akinek mostanában...

Figyelem! Akinek mostanában volt terhességmegszakítása, ajánlana nekem megfelelő orvost Budapesten?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok, de hónapok óta antibiotikum kezelés alatt állok (nem terveztük) és minden erőfeszítés ellenére csúszott be a terhesség. A gyógyszerek, amiket beszedtem, károsítják a magzatot, így nem merem vállalni. Az orvosom viszont nem hajlandó megszakítást végezni semmilyen okból. Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy itt állok orvos nélkül. Kérlek, segítsetek. Köszönöm

2012. aug. 22. 07:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy károsítja a magzatot? Ki mondta? Tudod, sok gyógyszerre csak rutinból írják rá, hogy terhesség alatt nem szedhető. Szerintem kérdezz meg róla egy genetikust is, mielőtt az abortusz mellett döntenél.

Sajnálom, hogy ebben a helyzetben vagy.

2012. aug. 23. 11:13
 2/2 anonim válasza:
szerintem menj el egy másik nőgyógyászatra és ott beszéld meg az orvossal.
2012. aug. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!