Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyed, Gyes ideje alatt összegy...

Gyed, Gyes ideje alatt összegyűlt 88 nap szabim. Ha lejár a Gyes ezt ki szeretném venni, aztán kilépni. Ilyenkor a szabit letölthetem vagy kiléptetnek és utalják a pénzt egyben? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk volt egy lány, akit gyes letelte után elküldtek - számított rá - neki ikfizették a szabit a végkielégítéssel együtt. Egy másik lány gyes után elkezdte letölteni a szabiját és közben terhes lett. Nem tudom, ő kérte-e, hogy letölthesse a szabit, de a másik lánynak most júl.1.után fizették ki a szabiját. Nem tudom azt sem, hogy a Mt. változásában volt-e vmi erre vonatkozóan.
2012. szept. 8. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Szept 15-tel lejár a gyedem 73 nap szabival. 16-tal felmondok megyekmunkanélkülire. A szabit elvileg ès papiron egyösszegben megkapom 16-án. Gyakorlatilag a cég le van égve így egy külön megállapodás alapján 6 havi részletben fizetnek ki. Amúgy azt is választhatod hogy kiveszed a szabikat nekez kb 4 hónap vagyis 4 hónapig havonta utalnak. Majd ha elfogyott a szabid felmondás. Azzal mehetsz munkanélkülire ha nincs más.
2012. szept. 9. 13:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Köszönöm Mindkettőtöknek, sokat segítettetek!

2012. szept. 9. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!