Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg olyan nagy babákat...

Tényleg olyan nagy babákat csinál az elevit, gravida? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Jövő hónaptól kezdjük a párommal a probálkozást és gondoltam, hogy elkezdek szedni magzatvédő vitamint, de mindenki azt mondja hogy ne mert hatalmas babákat csinál.

Szerintetek? Leirnátok a tapasztalataitokat?

Köszönöm előre is

2012. aug. 12. 15:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy ez tévhit! Körülöttem sok barátnőm szedett magzat védő vitamint és egyiknek sem lett az átlagosnál nagyobb babája!

Én gravidát szedek!

Mondjuk a kötelező 12 hetes uh-n a kórházban várkozás közben összebarátkoztam egy csajszival akivel egy napra vagyunk kiírva és az ő babája pont egy cm-rel volt kisebb mint az enyém.

És az is biztos,hogy az enyém 11 hetesen volt pont akkora mint az övé 12 hetesen szóval rohantam haza és rá kerestem több helyen és állítolag mindkettőnké jó arányokkal rendelkezik!

Itt vagy egy 11 hetes foto!

[link]

És végül és javaslom,hogy szedd a magzat védőt!!!

2012. aug. 12. 16:06
 2/21 anonim ***** válasza:

Állítólag nem ezektől lesznek nagy babák!

Én a 20.hétig szedtem gravidát,40+5-re szültem 3800 grammal és 55 centivel!

Szerintem nem ettől lesz a baba nagy!

2012. aug. 12. 16:07
 3/21 anonim ***** válasza:
Az első babámnál Elevitet szedtem, 3650g-mal született. Második babámnál Gravidát szedte, 3800g-mal született.
2012. aug. 12. 16:07
 4/21 anonim ***** válasza:
a 32. hétig szedtem az Elevitet, a 4. hétre született meg a kisfiam 49cmel,3300grammal.A vitamin arra jó,hogy pótolja amit a baba a te szervezetedből "elvesz".Nem hízol tőle jobban nem lesz ettől nagy babád.
2012. aug. 12. 16:09
 5/21 anonim ***** válasza:
40. hétre
2012. aug. 12. 16:10
 6/21 anonim ***** válasza:
Végig szedtem az elevitet, sőt, már a próbálkozós hónapok alatt is, de nem lett óriásbébim. 3000 g-al született.
2012. aug. 12. 16:10
 7/21 anonim ***** válasza:
Kalibráljátok bele, h Ti (a párotokkal)alacsonyabbak-magassabbak vagytok-e?, és ahhoz kell a baba méretét igazítani. Ha vki pl. szedi az elevitet és végül 4 kg-os babát szül, viszont 160 cm, a párja meg mondjuk 172cm...Akkor ott valószínű nem a genetika ludas. Én szedtem az Elevitet, magas vagyok, a férjem is, meg se lepődtem, h első-második gyerek súlya is 3800 körül volt...A terhesvitaminok jobb étvágyat csinálhatnak, de kordában lehet tartani, ha vki odafigyel az étkezésre!
2012. aug. 12. 16:12
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Mindenkinek ment a zöld kezecske.

1. válaszoló: nagyon aranyos a baba.

Valószinüleg elkezdem akkor szedni valamelyiket.

Melyik a jobb? Elevit vagy gravida?

2012. aug. 12. 16:12
 9/21 A kérdező kommentje:

7. válaszoló

Mindketten magasak vagyunk úgyhogy valószinü h alapból se lenne kicsi babánk.

Mindenkinek gratula a babákhoz.

2012. aug. 12. 16:16
 10/21 anonim ***** válasza:
Na csak ezt akartam kihozni, de miért írod h mindenkinek ment a zöld kezecske, mikor az enyém "kevésbé volt hasznos"?:) Mindegy. De a lényeg átért. "Nagy" embereknek nem lesz 2900 g-os (időre születő) gyereke elevittel, gravidával vagy anélkül se!
2012. aug. 12. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!