Épp 6 évesen iskolakezdés?
5: "Én augusztus 23-ai vagyok 6 évesen már suliba jártam, nem bántam meg se én se anyukám."
Csak sajnos változtak az idők, a követelmények. Nekem mind a kettő alsós, nem csak én, de sok családban megszenvedték az iskolakezdést. Pedig nekem a nagyobb 7,5, a kicsi 7 évesen kezdte. Senki a környezetemben nem emlékszik arra, hogy otthon tanultunk volna a szülőkkel, vagy anyáink ennyire ki lettek volna bukva, mint mi.
Nekünk meg ki van adva a feladat, kedves anyuka ezt meg azt gyakorolja a gyerekkel, hatalmas a nyomás mindenkin. Közben meg mindenféle problémás gyereket raknak a 25-30 fős osztályokba, a tanár meg nem kap segítséget. Régen volt külön felzárkóztató osztály, most az összes ilyen szét van osztva. Persze ennek az az eredménye, hogy m, szülők adhatjuk le a tananyagot este a gyerekeknek, mert a tanár a többit próbálta fegyelmezni.
Sziasztok!
Mi volt a szülői értekezleten?
Nálunk ma lesz.
De már most gyomor idegem van.
Rendbe és köszönöm!
Nálatok sok gyereket érint, segítőkészek az óvónők?
Szülőknek mi a véleményük, nálunk nagy a felháborodás, főleg mióta tudjuk, hogy óvoda vezetői döntés alapján maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!