KInek mennyibe volt az iskolakezdés? Miket vetettek, mennyiért? Ragasztkodtatok a márkákhoz vagy nem? Ha igen melyikhez?
Negyedikes a fiam, minodg jó minőségű írószert, füzeteket vezsek pl háromszög Stabilo ceruzákat, színesceruzát.
Szerencsére amunkahelyem ad isk. kezdési támogatást(sulicsekk-22050 ft), úgyhogy bőven belefért, még másra is jutott belőle.
Másodikos a fiam,így most csak pótolni kellett.A drágább dolgok megvoltak tavalyról.Színes ceruza,grafit,tempera,vízfesték,zsírkréta,radír,gyűjtőmappa,ezekből herlitzes,stabilo,kochi-noros,sünis márkákhoz ragaszkodtam.Szépen lehet dolgozni velük,és tartósak."A drágább az olcsóbb",mert abból kevesebb kell....
És még ugye ruhák is kellettek emellett,kapucnisak,farmerok,fölsők,pólók...Ezeknél is ragaszkodtam a márkáshoz...Tele voltak velük a turkálók.:))
Mindent együttvéve kb 10 000 Ft-t költöttem most.Ez naon jó összeg sztem.:)))
Anyukám vette a következő( ke )t:
- tankönyvek = 23.000 forint
- tanszerek ( füzetek, tollak, vignetták, könyvbekötők, tornazsák ) = 12.000 forint.
füzetekből általában Pigna-t, vagy Oxigen-eset veszünk, mert ezen van valami minta, így nem kell külön bekötni, borítót venni rá, stb. stb.
zsírkrétából, temperából, stb.-ből mi is Süniset veszünk.
a ceruzából sima HB-set veszünk, és a rotringba való hegy is HB-s.
idén nagyon sokba került a tanévkezdés ( főleg Anyukámnak ), mert egyedül nevel, és a 80.000 forint a fizetése ( de ez nem ide tartozik ).
Apukám vett egy PUMA iskolatáskát ( életemben először ) 10.000 forintért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!