Ti mit szóltok ezekhez a nevekhez?
Figyelt kérdés
Laura,Hanna,Zselyke,Mila,Lujza,Noémi2012. szept. 6. 19:26
11/16 anonim válasza:
Gyönyörű a Mila.
Laura, Hanna semmi különös, elmennek.
Noémi nem tetszik.
A Lujzától és Zselykétől a hideg is kiráz...
12/16 anonim válasza:
A Laura nagyon jó. A Hanna is tetszik, sajnálom, hogy tucatnév felénk. A Zselyke nem tetszik. A Mila Millaként jobb lenne. A Lujza aranyos. A Noémi pedig nekem olyan elmegy kategória.
13/16 anonim válasza:
A Noémi kivételével mindegyik tucat név manapság.
14/16 anonim válasza:
Noémi a kislányom neve, nekem az tetszik legjobban, a Lujza meg azért mert úgy szoktuk néha becézni. Laura még ami jó, Hanna, Zselyke nem tetszik. Mila elmegy.
15/16 anonim válasza:
Szerintem szép nevek.Noémi kivételével mindegyiket adnám gyerekemnek,de az se rossz név.Sorrendem:
1.Hanna
2.Lujza
3.Laura
4.Zselyke
5.Mila
6.Noémi
16/16 anonim válasza:
Laura, Hanna, Milla tetszik, Mila nem.
Zselyke egyszerűen fura, nem tudom mitől lett felkapott, sokkal szebb magyar eredetű nevek vannak.
Lujza, nekem negatív emlékű, Noémi aranyos, de nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!