Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha több gyerekkel, esetleg...

Ha több gyerekkel, esetleg plussz férjjel mentek el otthonról valahova, és amúgy sminkelitek magatokat, akkor azt a készülődési procedúra melyik szakaszában teszitek?

Figyelt kérdés
Tudom, fura kérdés, de azért merült fel bennem, mert én mindíg bajban vagyok vele. Általában én öltözök utoljára (2 pici gyermekem van), ergo, én fésülködök utoljára és az én sminkelésem az utolsó (hogy ne kenjem el a festéket, ne kócoljam össze a hajam, vagy ne gyűrjem össze a ruhámat, míg a két gyerekre rákönyörgöm a ruhát). Ebből aztán mindíg az van, hogy a férjem a két gyerekkel már a kocsiban ül, én meg még festem magam bent, ésm indenki rám vár. Volt már sokszor, hogy a kocsiban sminkeltem, miután elindultunk. Van olyan, aki először magát teszi rendbe és csak utána öltözteti a gyerekeket? Nem félsz, hogy kitérdeled vagy tönkreteszed a ruhádat, elkened a festékedet?

2012. szept. 5. 23:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha elmenős napunk van, és nem árt a puccc, akkor a napszaktól függően a kicsiket lekötöm valamivel(kakaó, egy mese, rendrakás...) gyorsan fürdök, és törcsi-deó-krémezés-sminkelés a sorrend, felkapom az itthoni pólóm, szépen felöltöztetem a kicsiket, addig az apjuk készül(ha esetleg a lekötés joghurt de az apjuk nem nézett rájuk akkor apjukkal fürdetek is egyszerre ez vicces egy 3éves nagyfiú+20hónapos kiscsaj+az apjuk a kádban:D)

Öltöztetés, paklászás, táska ellenőrzés, aztán amikor már mindenki a cipőnél tart gyorsan felveszem a ruhámat ami már rég előkészítve van, esetleg megigazítom a hajam.

Így mire zárni kell az ajtót addigra mindenki felöltözve, én normális sminkeben-ruhával-hajjal vagyok:D

Ettől függetlenül voltam már úgy, hogy az utca végén már abból, hogy én akár fürödtem aznap, hát semmi se látszódott:D Találtak egy tócsát, naná kézzel lábbal bele, és megsimogattak:D:D

2012. szept. 6. 20:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát, sajna én pont ezért hanyagoltam el magam... Smink csak ünnepnapon! Ráadásul nálunk én vezetek, közben elég nehéz sminkelni...

Pedig nagyon szeretnék normálisan kinézni, úgy érzem magam, mint egy ősember.

2012. szept. 7. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!