Ha több gyerekkel, esetleg plussz férjjel mentek el otthonról valahova, és amúgy sminkelitek magatokat, akkor azt a készülődési procedúra melyik szakaszában teszitek?
De aranyos vagy... :)
Szerintem pont jól csinálod!!
Eloszor magamat teszem rendbe.Mivel csak atvasalom a hajam az nem nagyon megy tonkre, csak a para az ellensege.Puderezek es szempillaspiralozok, ezt meg ugy nem lehet elkenni, hogy utana bohoc fejem legyen.
Aztan oltoztetem a gyereket es ha jon velunk az apja akkor o egyidoben oltozik a gyerekkel.
Amugy nyugis gyerekem van, de ha feloltoztetem akkor hamar indulni kell, mert turelmetlen.
A ruhaimat nem feltem, altalaban farmerben vagyok.
Ja es hozzateszem, hogy mi szoktunk varni a ferjemre, mert olyan lassu.De mi addig lent setalunk.
Én vagy megcsinálom a gyerek összekészítése előtt (nem szokta elkenni a sminkem, vagy ha nagyon az arcom felé akar nyúlkálni, akkor finoman hárítok :) ), vagy a férjem öltözteti a gyereket, amíg én készülődök.
Neked is az utóbbit javaslom, a férjed is csinálhat néha valamit, az ő gyerekei is (gondolom) :)
Attól függ!
Magamat hagyom utoljára. Összekészítem a gyereket, addig a férjem is elkészül. Ő utána kitereli magát és a gyereket a kocsiba, én addig feldobok egy sminket. Szerencsém van, viszonylag gyorsan sminkelek!:)
A hajamat vasalni kell, tehát én kezdek. Az nem kócolódik össze. Sminket csak szemceruza, spirál, szájfény. Az első kettő gond nélkül megvan, a szájfényt meg menet közben is fel tudom kenni.
Öltözni utoljára öltözöm, mert általában én pakolok össze és olyankor mint a mérgezett egér rohangálok, játékot keresek, innivalót készítek, még elrakom ezt, még elteszem azt...
Mindig rám kell várni, de addig a férjem beköti a gyereket vagy sétálnak egy kicsit.
Én előbb felöltöztetem mindhármat. Aztán magamat "rendezem" de a hajam nekem hosszú ki szoktam engedni de csak akkor mikor már az autóban ülünk, mert addig belekapaszkodik a legkisebbem, így indulásig egy laza gumival összefogom.
Smink nekem is alapozó korrektor és szempillaspirál, ennyi tehát ezt nagyon elkenni nem tudják-tudom.
mindenkinek kikészítem a ruháját,összerakom amit vinni kell-táskámat,gyerekcuccot. férjemnek odaadom a 2 gyereket,pisilés,mosakodás,fogmosás,öltöztetés,addig én szépítkezem. mier ők megvannak,én is. együtt cipő-kabát,sapi ha kell-és indulás.3 és 5 évesek most vagyis elég önállóak,de kicsi korban is így volt.
szóval: apukára bízd,ennyi nyugi neked is jár!! nehogy már a kocsiban sminkelj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!