Szép név a Katinka? Van ilyen nevű ismerősöd?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik ez a név. Ti elneveznétek így a lányotokat? Ismertek olyan kislányt/nőt, akit így hívnak?2009. júl. 28. 17:30
11/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2009. júl. 29. 12:30
12/17 anonim válasza:
Szia, engem Katinkának hívank és nagyon boldog vagyok h így kereszteltek, Andrássy Katinka után kaptam, mellesleg a Romanticos "Katinka" egyáltalán nem Katinka, hanem Katalin, csak különleges akart lenni. erről ennyit. Mikor megszülettem 85-ben a kórházban azt mondták anyámnak ( mert utána néztek a statisztikai hivatlaban, h iden en voltam az első aki ezt a nevet kapta (hozzáteszem h augusztusban jártunk). Szép név én imádom és minden barátom is, mert különleges :D:D:D puszi és sok sikert a babához
13/17 A kérdező kommentje:
Kedves Katinka! :) Azóta megszületett a kislányom (ő is augusztusi,mint te:), és természetesen Katinka lett a neve! Nagyon ritka név, az anyakönyvezetőnek is meg kellett néznie a listáját, hogy egyáltalán adható-e ez a név:)
Nagyon tetszik mindenkinek! Gyakran megjegyzik idegenek is az utcán séta közben, hogy milyen szép és különleges név, végre nem egy tucatnév! :)
Minden jót!
egy Katinka anyukája :)
2009. dec. 21. 11:16
14/17 anonim válasza:
Szuper :))) nekem is ez a véleményem, biztos vagyok benne hogy méltó lesz a nevéhez és egy gyönyörű vagány belevaló és okos nőci lesz belőle :))) Hisz egy KATINKA csak ilyen lehet :))) gratulálok! Puszi: Katinka
15/17 anonim válasza:
Mennyi Katinka...:D
Nekem is van ilyen nevű ismerősöm:) Szeressem^^
16/17 anonim válasza:
Gratulálok a kislányodhoz :) Engem is Katinkának hívnak, szerintem különleges név, és nem túl gyakori. Gyakran előfordult, hogy nem akarták elhinni, hogy így vagyok anyakönyvezve, azt hitték ez a Katalinnak csak az egyik becézése. Amikor bemutatkozom, nem egyszer előfordult, hogy megdicsérték, hogy milyen szép nevem van. Szóval én szeretem ezt a nevet és szerintem jó választás volt:)
17/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. jún. 10. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!