Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szép név a Katinka? Van ilyen...

Szép név a Katinka? Van ilyen nevű ismerősöd?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik ez a név. Ti elneveznétek így a lányotokat? Ismertek olyan kislányt/nőt, akit így hívnak?
2009. júl. 28. 17:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyből a Romantic-os Katinka jut róla eszembe,ezért nem tetszik.De amúgy olyan kislányos név,nem?
2009. júl. 28. 17:31
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is a Romanticos Katinka jut eszembe róla...amúgy nem tettszik ez a név!!!
2009. júl. 28. 17:34
 3/17 A kérdező kommentje:

van néhány Katinka nevű közszereplő:

Cseke Katinka színésznő

Egres K. színésznő

Kunovics K. énekesnő

Andrássy K. grófnő:)

Kendeffy K. szintén grófnő

Hosszú K. úszónő

2009. júl. 28. 17:37
 4/17 A kérdező kommentje:
másodiknak: miért nem tetszik? megindokolnád?
2009. júl. 28. 17:38
 5/17 A kérdező kommentje:
ja, és inkább az érdekelne, hogy van-e ilyen nevű ismerősötök!!!
2009. júl. 28. 17:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen van. Az egyik unokatestvérem Katinka. Igaz, őt is Katalinnak anyakönyvezték, de mindenki így hívta és amikor férjhez ment, akkor mivel úgyis másik papírok kellettek, át is íratta hivatalosan erre a nevét. Mi Tinkának hívjuk. Nekem is tetszik, de persze ízlés dolga, mint minden név. (Ha lesz kislányom:) neki nem adnám, mert van másik név, ami jobban tetszik.)
2009. júl. 28. 17:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg a Katinka becenév, csak hát ugye ma már mindenféle nevet lehet adni egy gyereknek. És ha egy becenevet becézel, akkor abból szerintem semmi jó nem sülhet ki. Ráadásul ha majd idősebb lesz, és Katinka néninek fogják hivni... Én biztos, hogy olyan nevet adnék a gyerekemnek, amit bármilyen életkorban tud viselni. Második névnek szerintem adhatod, ha ennyire tetszik. Egyébként nincs ilyen nevű ismerősöm.
2009. júl. 28. 17:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

2.válaszoló vagyok:)

nekem azért nem tettszik,mert régimódias számomra!

inkább a különleges nevek tettszenek nekem!

2009. júl. 28. 18:03
 9/17 Nikcsi ***** válasza:
100%
Nekem van egy nagyon jo ismerosom, aki Katinka, o mar 40 korul van. Nekem tetszik ez a nev, elsosorban miatta, szep emlekek jutnak eszembe. :)
2009. júl. 28. 18:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm kislánya Katinka.1 éves.
2009. júl. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!