Ti is a túlélésre játszotok?
nekem is vannak ilyen napjaim, nézem az órát hogy mindjárt fürdés, vacsi és utána én is legörnyedhetek végre :)
de általában még ilyenkor nincs pihenés mert jön a házimunka, de legalább csöndben és egyedül :)
Nekem az vált be, hogy reggel 6- kor kelek, 10- re elvégzek mindent, oda teszem az ebédet, mosást, takarítok, beágyazok, kiteregetek, megreggelizünk föltözünk, és 10-re kész minden, a miénk a nap!
Megyünk játszótérre, majd ebéd, alszom velük, majd játszunk, átjön barátnő a gyermekével, agy mi megyünk , vagy játszótér, és el is ment a nap, jön Apa!
Így hogy 10-re kész vagyok, szabad előttem az egész nap!
Próbáld ki!!!
Teljesen megértelek!
Ugyanennyi idősek a gyerekeim, a nagyobbik lány, a kicsi fiú!
Én is ugyanezt élem át nagyon sokszor. Én a nyáron eljutottam arra a pontra, hogy kész elég volt, 5 éve vagyok itthon egyhuzamban, nem bírom már az egész napos játékot, gügyögést, utálom, hogy nincs kihez szólni egész nap, a férjem nagyon sokszor csak éjszaka jön haza és hajnalban megy tovább, napokig nem látjuk, ilyenkor csak a gyerekekkel tudok beszélni, meg anyukámmal naponta fél órát, már ha hagynak. Emberek közé akarok menni, használni akarom az agyamat.
Én a napokat számolom vissza, hogy mikor lesz január és mehessek vissza melózni.
Pedig imásom őket, ők a mindeneim, de mégis, most úgy érzem, hogy ez már senkinek nem jó! Türelmetlen vagyok, fáradt vagyok, és társaságra vágyom. Sajnos segítségem nincs, minden rokon 180 km-es körön kívül, szomszédok dolgoznak, barátnőm messze lakik, mindent nekem kell megoldanom gyerekestől mindenestől. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!