Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen játékot játszotok a...

Milyen játékot játszotok a fürdőkádban?

Figyelt kérdés
Van kacsánk, poharunk, stb., de igazából úgy értzem, folyton unatkozik, mert a mániája, hoyg fel akar állni. Javasoljatok nekünk játékokat lszi, hogy le tudjuk kötni, mert ezek már úgy nézem, nem kötik le. Köszönöm!
2009. szept. 17. 15:17
 1/1 anonim ***** válasza:

szia!

csinálj neki a csempére lehúzható üvegfestékkel figurákat.nekünk az nagyon bejött.Tanulgatjuk rajta a napot,csillagokat,zsiráfot,madarat,halakat,tengeri csikót,kishajót,tengeri csillagot,lepkét,kutyát,oroszlánt,felhőt szivárványt...hu ennyi jutott eszembe,de tele van már nekünk is:)Tényleg nagyon jó és nem rontja el a csempét,vidám lesz tőle.

amúgy van egy olyan játék is,de kicsit drága,hogy tapassz a csempére,ha rákeresel a google-ban kidobja,nekem is tettszik de még nem tudtam venni neki.+nekünk is vannak poharak,vízimalom,műanyag állatok stb..meg most vettem neki egy zenélős tomy pingvint de azt még nem kapa meg...

de sztem a figurák a falon a legjobbak és így ő is tanul:)14hs baba mamája.

2009. szept. 18. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!