Hogyan, és mennyi idő után fogytatok le a terhesség után?
Hány éves volt a baba?
Mennyit szedtél fe, és mennyit sikerült leadni?
Fogyóztál, vagy genetika?
Nekem még nincs gyerekem, de anyám történetét el tudom mondani. 40 évesen szült engem. Terhesség előtt 50 kg volt, szülés után 52.
A plusz 2 kg a szoptatás alatt eltűnt róla. Mondjuk ő odafigyelt arra, hogy mit eszik, illetve sokat mozgott terhesség és szoptatás alatt is.
Terhesség előtt 50 és szülés UTÁN 52.
A hízásba most a saját testzsírját számoltam bele, magamat és a többi cuccot nem, mert engem nem kellett "lefogyni". Azt a zsírtöbblettel szokás csinálni.
De az előbb említett édesanyám anyja, tehát nagymamám kevesebb súllyal ment szülni, mint amennyivel teherbe esett. Neki pechjére közbejött egy világháború és végigéhezte a terhességét.
Anyám, mint magzat, parazitaként viselkedett és elszívta magának, amire szüksége volt. Most 68 éves és még mindig egészséges, hiába éhezett nagymamám a terhesség alatt.
Köszi a válaszokat:)
Igen, valahogy így értettem a kérdést, hogy mennyi volt szülés előtt, és mennyi idő múlva sikerült visszafogyni arra a súlyra, ha sikerült.
Lányomnál 62 kg-mal lettem terhes, 72vel mentem szülni, 65-tel jöttem haza, 3 hét múlva 60 kg voltam. Szép lassan visszajött 4 kg, mire a lányom 1 éves lett, ő 11 hónapig szopizott.
64 kg-mal kezdtem az ikrekkel a terhességet, 77-tel mentem szülni 36 hetesen. 66-67 voltam szülés után, 17 hós korukig szopiztak az ikrek, akkorra 70 kg lettem. Na ott akkor határoztam el jan 1-én, hogy elég. Odafigyeltem mit eszek, kenyér, pékárú, lisztes, cukros kerülve, minimalizálva, így 4 hónap alatt 13 kg ment le. Most 2 visszajött, így 59-60 között mozgok, most gyűjtök erőt megint hogy 55-56-ra beálljak, még nem sikerült.
első fiamnál 22 kg-t híztam ő 8 hónapos koráig szopizott addig lement mind nem csináltam semmit sem sőt 4 kilóval kevesebb lettem mint előtte.
a második fiam 11 hónapos vele csak 11 kg-t híztam ebből 6 ment le a szüléssel utána 4 hónap múlva kb még 2-3 kg, azután elkezdett visszajönni 4 kg mire fél éves lett. akkor mikor már hozzátáplálni elkezdtem tornázni meg diétázni elég keményen de csak az a 2 kiló ment le. Állítólag a torna miatt többnek tűnik de a mérleg szerint nem. Ő is 8 hónapos koráig szopizott, most ha elkezdődik az ovi a nagynak utána elkezdem én is komolyabban venni a fogyizást.
Teherbeeséskor 46 kg voltam. Szüléskor 62 kg.
Szoptatás alatt sok "felesleg" volt rajtam, miután abbamaradt a szopizás elkezdtek lecsörögni rólam a plusz kilók, csak úgy. 50 kg körül álltam meg, jobban már nem megy le, igaz nem is teszek érte semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!