Magányosan terhesen?
Szia!
Ilyen esetben tényleg az lenne a legjobb, ha személyesen beszélne az orvosoddal.
Az én párom is nehezen viselte, amikor pihennem kellett, mert ugye ő dolgozott, én meg "heverésztem". Aztán egyszer mikor ő vette észre, hogy véres a ruhám, akkor nagyon megijedt, mert mikor mondtam neki, hogy néha vérezgetek, azt hitte 1-2 cseppről van szó... A dokim akkor felvilágosította, hogy az a kisebb baj, ha "csak" a baba megy el, de én is elvérezhetek, ha rosszul sülnek el a dolgok.
Ezen eset után átlendült a ló másik oldalára, akkor meg azért szídott le, mert szerinte nem pihentem eleget (felkeltem wc-re vagy kicsit sétálni, mert már fájt a hátam a fekvéstől).
Nem volt könnyű időszak, de túljutottunk rajta. A párom, bár úgy érezte, hogy felkészült az apaságra, csak később vallotta be, hogy a feladatok negyedével sem volt tisztában, a terhesség altt felmerülő problémákról már ne is beszéljünk.
Most várjuk a kistesót, most is veszélyeztetett vagyok, az elején fekvés, pihenés, ma már csak a szex és a túlzott megerőltetés a tilos. Most sokkal jobban viseli a dolgokat, gondolom azért mert az első terhesség kicsit felnyitotta a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!