Hogy lehet feldolgozni, hogy nem lehet gyereked?
Figyelt kérdés
:'(2012. aug. 27. 15:15
1/12 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem lehet gyermeked? Növéremnek 3 orvos mondta hogy nem lehet gyermeke és rá egy évre teherbe esett! A mai világban ha van méhed akkor lehet gyereked! Feldogozni, nagyon nehéz de ha tényleg az van akkor valahogyan el kell fogadni!
3/12 anonim válasza:
Jujj,szegény! :( Biztos hogy nem lehet? Miért ha nem gond leírnod. Nekünk 1 év után jött össze,már én is megvoltam ijedve és mikor nem gondoltam már rá hogy azért késik akkor jött össze. Remélem neked is összejön. De igazából a kérdésedre nem tudom a választ,sztem feldolgozni nem lehet max beletörődni. :(
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem gyakorlatilag nincs méhem.
2012. aug. 27. 15:29
5/12 anonim válasza:
Ha fizikai lehetetlenség lenne(méh hiánya)vagy minden,de tényleg minden lehetséges módszerrel sem sikerült volna,örökbe fogadnék egy újszülöttet!A feldolgozása biztos hogy hosszú folyamat,és nagyban függ a miértektől is. A saját "lelki-egészségemért"talán szakember segítségét is kérném ebben!De talán sosem adnám fel legbelül!
6/12 anonim válasza:
Hogyhogy nincs méhed? Bocsánat, ha így megkérdezem. Csak a 21. században már annyi mindenre tudnak megoldást, még fél méhhel, vagy 1 petevezetővel is teherbe lehet esni...Nálad mi a gond? (Persze csak ha nem érezd tolakodásnak a kérdésemet)
7/12 anonim válasza:
5 vagyok,most látom a kommented :( Szedd össze magad lelkileg,és fogadj örökbe,én biztos ezt tenném!Boldoggá tehetsz egy kisbabát-és boldoggá tesz téged egy kisbaba!Azért azt te is tudod,hogy az anyaság még nem feltétlenül egyenlő egy baba kihordásával,megszülésével,a "munka"utána kezdődik!De előbb lelkileg tényleg "béke" kell,kívánok sok erőt hozzá!
8/12 anonim válasza:
Most derült ki? fogadj örökbe:)
9/12 anonim válasza:
Legjobb hogy örökbefogadsz egy kisbabát és megadsz neki minden szeretetet, sajnálom, kitartás legyél erös
10/12 A kérdező kommentje:
Amikor szóba akarom hozni az örökbefogadást, a párom hallani sem akar róla.
Pedig úgy szeretnék egy kisbabát.
2012. aug. 27. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!