Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen színűre fessem a 4...

Milyen színűre fessem a 4 éves kislányom szobáját?

Figyelt kérdés
A szoba nem túl világos és nem is nagy.A szőnyeg kék és zöld színű. Valami olyat szeretnék ami nyugtató,mégis vidám,derűs és csajos.Köszönöm a segítséget!

2012. aug. 25. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg őt :)

Lehet bármi: sárga, narancs, lila, rózsaszín, vagy fessétek az összes falat más színűre, vagy fessetek fel virágokat vagy valami klassz mintákat, ami tágítja és világosítja a teret.

2012. aug. 25. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Rózsaszínre... előbb-utóbb jön a királylányos korszaka, és festheted át. Előzd meg! :) Egy szép halványrózsaszín jó lehet.
2012. aug. 25. 21:24
 3/10 A kérdező kommentje:
ő rózsaszín szeretne de nem hiszem hogy menne a kék és zöld szőnyegekhez,amit most nem bírunk lecserélni sajnos
2012. aug. 25. 21:25
 4/10 A kérdező kommentje:
ő már most hercegnőnek tartja magát
2012. aug. 25. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a halvány rózsaszín- kakaóbarna kombó. Az én lányom még csak 4 hetes, mi még csak kisvakondosban, méhecskésben, madárkásban nyomjuk... :o)
2012. aug. 25. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Legyen nagyon halvány rózsaszín a fal, ha azt szeretné, és fess fel egy hercegnőt valahova, ahova elfér.

Nem olyan rossz együtt a rózsaszínű fal ezekkel a szőnyegekkel, amit írsz.

2012. aug. 25. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:

ha hosszútávra tervezel akk ne rózsaszínre fesd, mert 3-4 év múlva kezdheted elölről. saját tapasztalatból mondom.

én vmi szép sárgára festeném az világosítsa is a szobát, és minden korosztálynak megfelel.

2012. aug. 25. 21:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Esetleg a zöld halványlila és sárga kompozíció hogy nézne ki?
2012. aug. 25. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Uncsitesóm szobája nagyon tuti, a fal, ahol az ágya van, sárga és zöld csíkos tapéta.

A többi fal pedig sárga zöld sárga.

Nagyon szép, divatos, trendi lett így a szoba, és nem

Fiús, világos, barátságos, vidám, ez az egy fal ahogy tapétás, sokat dob rajta!

De szerintem az is jó, ha minden fal más színű, így egyet tudtok rózsaszínre a többit pedig más színűre festeni, és a szőnyeg is menne hozzá, mert minden más más színű!

2012. aug. 26. 09:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sokat segített mindenki
2012. aug. 26. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!