Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hamarosan az új házunkba...

Hamarosan az új házunkba költözünk, és adnátok tippeket, hogy mivel tehetném hangulatossá, vidámmá, színessé addigra 10 hónapos kislányom szobáját?

Figyelt kérdés
Linkelnétek be nekem képeket vagy oldalakat, ahonnan ötleteket meríthetnék? Sablonokat (pl. Micimackó) honnan lehetne venni? Nagyon köszönöm előre is!
2010. aug. 28. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyesmi pl? [link]
2010. aug. 28. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia, én oldalakat nem, csak ötleteket tudok mondani, vagyis a mi kislányunk szobája hasonló: két színű fal, virágos bordürrel elválasztva, bababoltban lehet kapni ilyen filc-szerű micimackós képeket az van ide-oda ragasztgatva a falon, két ablak van a függönyre vannak csíptetve pillangók (ezeket ajándékos boltban vettem, vagy lakásdekorosban is láttam) a csillár virágos (praktiker) a szőnyegen pedig mesefigurák vannak, és az egész szoba rózsaszín de nem durván, csak finom árnyalatai, a fal alsó része mályva. Ezen kívül persze ott a baldachinos kiságy, egy sarokszekrény, plussz a pelenkázó. Nekem még nagyon tetszenek a fluoreszkáló csillagok, még fogok majd ragasztani a mennyezetre!

Egyébként még ez az oldal is jó: www.wallies.hu

2010. aug. 28. 23:03
 3/4 anonim válasza:
Szia! Jó szívvel ajánlom a www.mesedekor.hu oldal tulajdonosát, Adrient. Szuper jó dolgai vannak és nekünk csinált egyedi macikat is. A www.tapetabolt.hu oldalon pedig vannak aranyos bordűrök és hozzá illő kiegészítők is. A bolt egyébként Óbudán van.
2010. aug. 30. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat...nagyon jók azok az oldalak amiket belinkeltetek, de várom a további javaslatokat! :)
2010. aug. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!