Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! A Ti párotokat...

Kedves Anyukák! A Ti párotokat is néha nevelni kell?

Figyelt kérdés

Azért ide írok, mert itt biztosan értelmes válaszokat kapok. Nemtudom mi tévő legyek. Konkrét esettel fordulok hozzátok. A párom iszonyú igénytelen, szakadnak le róla az alsónadrágok és nem képes újakat venni. Az egyik kicsi rá, a másik nagy és az összesen szét van szakadva, lyukacsos. Én tavaly vettem neki újakat és kidobattam vele párat, de már azok is szét vannak szakadva.

Kínaiból van az összes, ilyen bugyi szerű, csak ilyet hajlandó felvenni. Ha márkásat vennék neki az is szét szakadna? Mert most ahogy szettem le a szárítóról a ruháit elegem lett és az összes helyett veszek újat!

2012. aug. 23. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Most olvastam a kommented. A pólón,ha varrásnál szakad,vagy kisebb lyuk van rajta,akkor simán meg lehet varrni. Mellesleg a kínaiban egy póló 5-600 ft! Veszel kettőt,hogy legyen neki normális,ha elmegy otthonról,nem vág a földhöz,még ha nem is vagytok módosabbak,a szakadtat/varrottat meg használhatja otthon,vagy ha olyan helyen dolgozik,esetleg pizsipólónak.
2012. aug. 23. 21:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Én értem hogy mit irtok, és jó lenne ha így lenne, de ha szólok hozzá nem válaszol. Amugy minden okés köztünk, de ezt valahogy nem szereti. Ma délután megyek neki vásárolni ruhákat, csak az a baj hogy pénzt is tőle kell kérjek, mert nekem nincs munkám, és max buszra szokott adni.
2012. aug. 24. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!