Rendszeresen GYIK-ezo anyukák a parotokat nem zavarja a sok netezes?
Figyelt kérdés
Az enyémet kicsit zavarja de hat nekem ez most a kikapcsolodasom 2 gyerkoc mellett főleg, hogy itt meg hasznos infokat is találok.2012. jan. 23. 21:20
1/16 anonim válasza:
Az enyémet is zavarja.Én is arra hivatkozok,hogy csak itt tudok kikapcsolódni és sajnos az itthonlét miatt szinte csak itt tudok érdemben kommunikálni.Viszont én is sokszor belefutok érdekes,fontos információkba.
3/16 anonim válasza:
Nem zavarja, mert nem ülök itt sokat, inkább többször keveset, vagy ha Ő éjjeles, akkor lógok itt. Amúgy én is a kikapcsolódásra és információ gyűjtésre hivatkozok! :-)
4/16 anonim válasza:
Akkor vagyok itt, ha dolgozik, és amúgy is ráérek. Pl most az én drága uram is éjszakai műszakban van, baba alszik, és vacsi közben lógok egy kicsit.
5/16 anonim válasza:
Nem zavarja, mert ő meg a tévére kötve xboxozik :) 2 gyerek
6/16 anonim válasza:
Engem zavar, hogy ő milyen sokat netezik :P
7/16 anonim válasza:
Nem zavarja. Legtöbbször nap közben lógok itt, amikor a kicsim alszik, vagy épp nincs rám szüksége. Ilyenkor meg amíg a férjem fürdik, addig idetelepszem gyorsan. :)
8/16 anonim válasza:
Nem zavarja, néha van, hogy az én regem alatt kérdezget mindenfélét.
Plusz jónak tartja, mert nagyon sok értelmes és hasznos infót kaptunk itt, mint első szülők!
Ő is szereti és én is. Tudja jól, hogy jelenleg nekem csak itt van kikapcsolódásom.
Amikor itthon van, akkor természetesen nem vagyok fent, de ha a lányunk is alszik és ő sincs itthon vagy mással foglalkozik, akkor bizony itt "ülök" :))
9/16 anonim válasza:
Az enyémet néha zavarja, be be szólogatott hogy már megint............ezt nézem!!
Aztán egyszer leültettem valami autós kérdés kapcsán hogy nézze meg hátha kap választ, hát több mint 1 órát ült a gép előtt és azóta nem szól, mert jónak tartja az oldalt
10/16 anonim válasza:
de :D
ennyit üzent mellőlem, a kérdést olvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!