Fürdetéssel kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
3 hónapos a babám, van a kis kádjában egy -az alakjához kialakított- szivacs. Tegnap nem fogtam a fejét, hanem hagytam, hogy bent legyen az egész buksija úgy, hogy a füle is benne volt. Természetesen az arca, szeme nem ért bele. Lehet ezt így, vagy baj, hogy a füle bent van a vízben végig?2012. aug. 23. 06:19
1/4 anonim válasza:
hát szerintem ne érjen bele a füle, belemegy a víz, zavarhatja, aztán nem tudod, mitől ordít. De nem tragédia szerintem :)
2/4 anonim válasza:
3 hónapos kórtól lehet vinni babaúszásra a babákat, ott benne van az egész baba a vízben, nem hiszem, hogy az otthoni fürdetéssel bajt csináltál volna neki, ne aggódj.
3/4 anonim válasza:
A lányom három hónapos kortól úgy fürdik a kádba, hogy pici víz és totál belerakjuk, hatalmasakat pancsol a füle félig van benne..minden fürdés után picit kitörlöm neki, eddig semmi gond nem volt..dokinőt is kérdeztem azt mondta nem használ de nem is árt..szóval döntsem el én..aggasztott azért picit, úgy, hogy pár hete bedugom a fülét mielőtt fürdünk:)) most hat hós
4/4 anonim válasza:
A fülébe ne menjen víz, mert felázik a bőr, elszaporodnak a baktériumok, és hurutot okoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!