Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtok terhességel kapcsolatos...

Tudtok terhességel kapcsolatos filmeket?

Figyelt kérdés
Vigjátékokat vagy hasonlót?
2012. júl. 4. 09:10
 1/9 Vipy ***** válasza:
Én amit a terhességem elejétől nézek, az a várandós tinik az Mtv-n. Bár már nem vagyok tini, és másabbak kissé a helyzetek itt, mint Amerikában, de sok tanulságot lehet belőlük szerezni. Jó kis sorozat, néha szomorú, néha elgondolkodtató, de ők is úgy élik meg a terhességet, mint mi. Vígjátékban pedig a régi nagy "sláger", a "Nicsak, ki beszél" és a trilógia többi része egy szórakoztató mozifilm, amit szívesen ajánlok. Biztos van még több ötlet, figyelek én is a bejegyzésekre, amit nálad tesznek. :) 33 hkm
2012. júl. 4. 09:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Most megy vagy ment a mozikban. Várandósok avagy az a bizonyos 9 hónap, azt hiszem ez a címe.

[link]

2012. júl. 4. 09:19
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat én most ezt találtam feliratos de megnézem mindjárt nem tudom milyen lesz:)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. júl. 4. 09:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem ismerem egyiket sem, csak találtam. A leírása sem rossz (szerintem).

1,

Az árva Marie-t a nagynénje intézetben nevelteti. Egy napon a lány az utcán egy elhagyott kisbabát talál. Egy félreértés miatt mindenki azt hiszi, hogy ő a gyerek anyja. Hiába bizonygatja, hogy ez nem így van, az iskolából kicsapják, a nagynénje sem támogatja többé. Marie elhatározza, hogy gondoskodni fog a csöppségről és munkát szerez. Porszívóügynökként kerül egy gazdag bankár villájába, ahol az ördöngös gépezetet ugyan nem sikerül beindítania, de számos fordulat után végül sikerül apát és nagyapát találnia a kisbabának.

Egy osztrák-magyar vígjáték, 90 perc. A címe: Kismama

2,

Kate Holbrook, a sikeres szingli üzletasszony régóta a magánélet elé helyezi a karriert. Ám 37 évesen végre úgy dönt, gyermeket szeretne. A terv azonban gellert kap, amikor kiderül, hogy Kate esélye egy saját gyermekre millió az egyhez. Ám az elszánt Kate nem tántorodik el, hanem „kiadja” a terhességet egy dél-philadelphiai prolilánynak, Angie Ostrowiskinek. Sima ügy.

Miután megtudja az adoptációs központ fejétől, hogy Angie teherbe esett, Kate átvált fészekrakó üzemmódba: könyveket olvas, bababiztosra alakítja lakását, és keresni kezdi a legjobb óvodákat. Ám a főnöknő jól szervezett stratégiája a feje tetejére áll, amikor a bébi mamája felbukkan nála, mert nincs hol laknia.

Egy fékezhetetlen erő találkozik egy mozdíthatatlan tárggyal, amikor Kate megpróbál a vibráló Angie-ből tökéletes kismamát faragni. A csatározások közepette rájönnek, hogy két család létezik: amelyikbe beleszületsz, és amit alapítasz.

amerikai vígjáték, 99 perc, cím: Bébi mama(Baby Mama)cserélve

2012. júl. 4. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nagyon jó film és közel van a valósághoz! 25hkm

2012. júl. 4. 10:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi épp ezt nézem!:D
2012. júl. 4. 10:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Juno: ifjusági film.

[link] jó kis vigjáték

de a legszebb terhességi film: [link]

2012. júl. 4. 10:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!Nagyon érdekes film!Mindenkinek ajánlom!
2012. júl. 4. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:

áldatlan állapotban

(hugh grant, julianne moore)

2012. júl. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!