Tudtok terhességel kapcsolatos filmeket?
Most megy vagy ment a mozikban. Várandósok avagy az a bizonyos 9 hónap, azt hiszem ez a címe.
Köszi a válaszokat én most ezt találtam feliratos de megnézem mindjárt nem tudom milyen lesz:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem ismerem egyiket sem, csak találtam. A leírása sem rossz (szerintem).
1,
Az árva Marie-t a nagynénje intézetben nevelteti. Egy napon a lány az utcán egy elhagyott kisbabát talál. Egy félreértés miatt mindenki azt hiszi, hogy ő a gyerek anyja. Hiába bizonygatja, hogy ez nem így van, az iskolából kicsapják, a nagynénje sem támogatja többé. Marie elhatározza, hogy gondoskodni fog a csöppségről és munkát szerez. Porszívóügynökként kerül egy gazdag bankár villájába, ahol az ördöngös gépezetet ugyan nem sikerül beindítania, de számos fordulat után végül sikerül apát és nagyapát találnia a kisbabának.
Egy osztrák-magyar vígjáték, 90 perc. A címe: Kismama
2,
Kate Holbrook, a sikeres szingli üzletasszony régóta a magánélet elé helyezi a karriert. Ám 37 évesen végre úgy dönt, gyermeket szeretne. A terv azonban gellert kap, amikor kiderül, hogy Kate esélye egy saját gyermekre millió az egyhez. Ám az elszánt Kate nem tántorodik el, hanem „kiadja” a terhességet egy dél-philadelphiai prolilánynak, Angie Ostrowiskinek. Sima ügy.
Miután megtudja az adoptációs központ fejétől, hogy Angie teherbe esett, Kate átvált fészekrakó üzemmódba: könyveket olvas, bababiztosra alakítja lakását, és keresni kezdi a legjobb óvodákat. Ám a főnöknő jól szervezett stratégiája a feje tetejére áll, amikor a bébi mamája felbukkan nála, mert nincs hol laknia.
Egy fékezhetetlen erő találkozik egy mozdíthatatlan tárggyal, amikor Kate megpróbál a vibráló Angie-ből tökéletes kismamát faragni. A csatározások közepette rájönnek, hogy két család létezik: amelyikbe beleszületsz, és amit alapítasz.
amerikai vígjáték, 99 perc, cím: Bébi mama(Baby Mama)cserélve
áldatlan állapotban
(hugh grant, julianne moore)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!