Akinek közelben lakik az anyósa: milyen gyakran megy látogatóba az unokája születése óta?
Figyelt kérdés
Szól, mielőtt megy? Vagy csak beállít?
Én nagyon félek, hogy állandóan itt fog ülni, hogy "segítsen" a baba körül (nyugdíjas, van ideje, 10percre lakik)
ráadásul nem szokása előre bejelentkezni.
Nekem ez nagyon fárasztó lenne, egy az, hogy így is akkor fogok tudni pihenni, amikor a pici hagyja, másik, hogy ő általában csak dumál, dumál meg dumál...+mindent helyettem fog akarni csinálni a baba körül.
Hogy lehet egyáltalán közölni sértődés nélkül, hogy nem kérek napi szinten a látogatásból, s ha jön, ne legyen félnapokat itt. Egyébként szívesen látom őt, csak az a típus, aki nem érzékeli az időt, s azt, hogy már "zavar".
34hkm
2012. aug. 22. 18:22
11/11 anonim válasza:
Minden nap:-)))egy telken de külön házban lakunk.de nem bánom mert imádom,fiatalos gondolkodású, rátudom bízni a lányom(mostanában elég sokszor mert fogdokihoz járok)nem erőltet semmit és nem szól bele a dolgainkba.Nekem sajna már nem él anyukám úgyhogy jó hogy van a MAMA:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!