Ki mit dolgozik, amit össze lehet egyeztetni a családi élettel? Avagy a baba születése után hogyan tovább munka téren?
Napi 13-15 órát dolgozok+utazás,heti 5 nap általában.
Fiatal vagyok még,23 éves,de előre szeretnék gondolkodni.
Munkakörömbe nem vennének vissza és nem is tudnám csinálni gyerkőc mellett(hajnaltól estig dolgozok)
Mit lenne érdemes tanulnom?Gyed alatt támogatnak esetleg valamit?
Érettségim van,német nyelvvizsgám és egy csomó jogosítványom(személy-teher,busz,villamos)
Jelenleg villamos vezető vagyok.
Ötletek érdekelnek,tudom így nehéz megmondani,hogy mit tanuljak,de hátha lenne valami nekem való,ami bele férne anyagilag is egyszer.
köszönöm!!!
Én fordítok 3 fordítóirodának gyes mellett itthonról, ez olyan mellékes, plusz bedolgozom még egy könyvelőirodának is.
Nem panaszkodom, alig győzöm a melót a picik mellett.:)
De legalább van pénzünk.:)
Én virágkötő vagyok, koszorúkat tudok itthon készíteni most a gyed alatt.
Tanfolyamok közül nagyon sok van, amit támogatnak, de általában csak 10%, végülis az is valami.
Szerintem bármi olyat érdemes tanulni, amivel valami irodai munkát lehet csinálni, azzal valami állást csak lehet találni.
köszönöm az eddigi válaszokat,várom a továbbiakat!
Mennek a zöld kezek :-)
Igen,valahogy én is így képzelem,hogy ha gyerekem lesz,nem fogom tudni csinálni a jelenlegi munkám,főleg a munkaidő miatt.
Amit az utolsó írt,valahogy úgy kellene csinálnom;vagyis gyerkőc mellett tanulni és utána más területen elhelyezkedni,ha lesz rá lehetőség.
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!