Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Fiú: Zétény,Zalán,Benedek,Barnabás,Máté,Márk,Ákos,Ágoston
Lány: Zoé,Zorka,Lina,Zselye,Szófia,Lili,Adél,Virág,Kata,Lola,Zora,Lotti,Lelle,Léna,Nina,Léda,Bella,Hanna,Flóra,Dorka,Anna,Réka,Rebeka,Blanka
Az, hogy jó sok :D
Egyébként kb minden második gyerkőcöt valamelyik néven hívnak, valami ilyen gyűjtemény?
Ha tetszési index kell, akkor fiúból a Zétény és az Ákos, lányból a Blanka és a Zorka.
a fiú neveidet már elég sokan adták,az Ágostonon kívűl (persze ez nem mindenkit zavar)
a lányok közül is a fele az tömegnév. a Lotti,Lina,Lola ,Dorka és hasomló nevekkel az a bajom,hogy ezek becézésekből alakultak ki.-de amúgy nem csúnyák,csak hát inkább csak kislánynak tudom elképzelni felnőttnek már nem!
Talán ezeket adnám: Réka,Rebeka,Adél,Flóra
Tetszenek: Ágoston, Zorka, Kata, Anna
Amik nagyon nem: Zétény, Zalán, Márk, Lina, Szófia, Bella, Rebeka, Blanka
Tetszik: Ákos, Szófia, Lili, Lotti, Léna, Léda, Anna, Réka, Rebeka.
Elmegy: Zalán, Máté, Márk, Lina, Virág, Kata, Lola, Lelle, Nina, Hanna.
Egyáltalán nem tetszenek: Zétény, Benedek, Barnabás, Ágoston, Zoé, Zorka, Zselyke, Adél, Zora, Bella, Flóra, Dorka, Blanka.
Elég hasonló az ízlésünk, bár én csak töredéke névvel rendelkezek, amik nálam biztos befutók, most: Zétény(első helyen áll a Sebestyénnel együtt),
Zalán(kilőve, mert unokatesó, de szeretem),
Benedek(tesóm Bence, úgyhogy kétséges),
Ágoston(egyik kedvenc,Sebi és Zeti után)
Lány nevek: Szófia(aranyos, és szép, de így hívják a cicónkat(vészhelyzetnév volt,de nagyon illik rá),
Adél(tetszik,mert felnőttként tekintélyes név, de egy kicsinek aranyos),
Lelle(ezt még nem hallottam, de megtetszett),
Léda(Favorit!!),
Dorka(inkább becézésként a Dorottya névhez, ezen felül nagyon jó)
Rebeka(jó ideig ezt mondtam, mint kedvenc név)
Blanka( szerintem szép és egyszerű)
A többi név is szép, de most csak kiemeltem néhányat, ami nálam is nyerő) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!