Mi a véleményetek ezekről a lány nevekről? (Fontos)
Figyelt kérdés
Leila(sötétség,éjszaka), Zsófia(bölcsesség), Hangja(-), Zója(élet), Borbála(idegen, külföldi nő), Ráhel(bárány,anyajuh), Döníz(-), Zsaklin(-), Zora(Hajnal), Nikol(-), Rozina(-), Janka(-), Johanna(Isten kegyelme), Fruzsina(vidámság), Korina-Korinna(-), Emma(-), Adél(nemes), Alexa(-), Rozália(-), Abigél(apa öröme), Eliza(-), Alíz(-), Gerda(védőkerítés)2012. jan. 22. 15:18
1/31 A kérdező kommentje:
Hangja helyett Hanga.:D
2012. jan. 22. 15:23
2/31 anonim válasza:
hanga,zoja,zora,zsofia kivetelevel szepek!
3/31 anonim válasza:
Amik nekem nem jönnek be: Leila, Zója, Ráhel, Döniz, Zsaklin, Zora, Nikol, Korina, Eliza, Gerda.
A többi tetszik-nekem.
4/31 anonim válasza:
Legjobban a Borbala es Johanna tetszenek.
5/31 anonim válasza:
Ami nálam szóba jöhetne: Korina,Adél,Alexa,Abigél,Alíz.
7/31 anonim válasza:
Elsőre a Zója fogott meg a felsorolásból, kisfiam ovistársát így hívják. Akkor hallottam először a nevet, de egyből megfogott.
Tetszik még: Hanga, Borbála, Rozina, Adél, Abigél
Nem tetszik: Leila, Döníz, Zsaklin, Korina-Korinna, Gerda
A többi semleges nálam.
Én az olyan neveket szeretem, amelyek nem késztetnek mindenkit önkéntelenül becézésre. A nagyon idegen hangzású nevek abszolút nem tetszenek.
8/31 anonim válasza:
Leila a Rahel s az Emma tetszik :)
9/31 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Döníz, Adél, Alexa, Alíz, Gerda tetszik.
De egyik sem a jelentése miatt.
10/31 anonim válasza:
Leila és Ráhel ami nekem nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!