Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a lány nevekről? (Fontos)

Figyelt kérdés
Leila(sötétség,éjszaka), Zsófia(bölcsesség), Hangja(-), Zója(élet), Borbála(idegen, külföldi nő), Ráhel(bárány,anyajuh), Döníz(-), Zsaklin(-), Zora(Hajnal), Nikol(-), Rozina(-), Janka(-), Johanna(Isten kegyelme), Fruzsina(vidámság), Korina-Korinna(-), Emma(-), Adél(nemes), Alexa(-), Rozália(-), Abigél(apa öröme), Eliza(-), Alíz(-), Gerda(védőkerítés)
2012. jan. 22. 15:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Szia,

nagyobbik lányom Lola,kisebbik Zora.

Egyiket sem jelentés miatt választottam,nálunk szempont volt az is,hogy férjem nem magyar,így olyan neveket kerestünk,ami mindkét országban használható.

Egyébként ez nagyon egyéni,a lényeg,hogy Te/Ti kedveljétek azt a nevet:)

2012. jan. 24. 19:40
 22/31 anonim ***** válasza:
31%

A leggyönyörűségesebb név (legalábbis számomra) az Emma!!! :) Csodaszép! :)

A Döníz,Zsaklin,Hanga,Ráhel,Korin(n)a nagyon nem szép.

Szerintem szép még a Zója és a Johanna is! :)

2012. jan. 24. 20:02
 23/31 anonim ***** válasza:

Tetszik, de már túl sok van: Hanga, Janka, Emma

Amit én is adnék: Zsófia a különlegesebbek közül Rozina, Alíz

Nem tetszik: Zója, Ráhel, Döniz, Zsaklin, Nikol, Gerda

2012. jan. 24. 20:03
 24/31 anonim ***** válasza:

A leila arab név. szép, nekem tetszik,de nem adnám a kislányomnak.

Zsófia, Hanga, Zora, Rozina, Janka, Korina, Emma, Adél, Alíz tetszenek. A legjobban a Janka tetszik, nekem nagyon laza, mégis nőies kisugárzása van, igazi egyéniség. nem ismerek jankát pedig, szóval ezt számomra a név sugallja.

2012. jan. 24. 20:06
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Ami annyira tetszik, hogy adnám is: Hanga, Emma

Ami még tetszik: Fruzsina, Adél, Alíz

:)

2012. jan. 24. 20:27
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még írjatok, ha vagytok, de ez is nagy segítség volt! Csináltam egy diagramot: [link]
2012. jan. 24. 20:59
 27/31 anonim ***** válasza:

Én Zsófia vagyok, így az nem jön be, a Fruzsina viszont igen, a kislányomat így hívják.(A második neve Izabella).Az idegen nevek kevéssé tetszenek, de pl a Borbála,Rozina, Janka, Johanna már nagyon.Nekünk első gondolatunk a Boglárka volt, de aztán mégsem az lett a lányunk.És a Fruzsina (a jelentéséből adódóan)sokkal jobban illik hozá, mert állandóan vigyorog a drágám.

Egyébként mind szép név, amiket kiírtál, azt add a babádnak amit közel érzel a szívedhez és ne felejtsd el megkérdezni őt is:)

Majdnem 13 hós kiscsaj anyuja

2012. jan. 25. 11:22
 28/31 anonim ***** válasza:

Látom, te tényleg komolyan veszed a dolgot, még népszerűségi grafikont is készítettél :-) Én is válaszolok:

Tetszik, és adnám is a lányomnak: Adél, Korinna, Zója, Nikol

Tetszik, de nem adnám: Leila, Hanga, Döniz, Zsaklin, Johanna, Alexa, Rozina, Aliz, Gerda

Nem tetszik: Zsófia, Ráhel, Borbála, Janka, Fruzsina, Emma, Rozália, Abigél, Eliza

A tetszik, nem adnám kategóriában... hogy miért nem?

- nem megy a vezetéknevünkhöz,

- nem tetszik magyaros átiratban, csak eredetiben

- túl gyakori (nekem), családban már van ilyen nevű

- valakire emlékeztet, akit nem kedvelek

2012. jan. 25. 20:44
 29/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hát épp ráértem gondoltam megcsinálom, hogy ne unatkozzak, meg egy picit érdekes is.:D:)
2012. jan. 25. 21:15
 30/31 anonim ***** válasza:

Tetszik: Hanga, Borbála, Johanna, Korinna, Emma, Abigél

Nem tetszik: Leila, Zója, Ráhel, Döniz, Zsaklin, Nikol, Rozina, Alexa, Rozália, Eliza, Gerda

A többi közömbös, tehát nagyon nem tetszenek, de nincs is semmi bajom velük.

2012. jan. 31. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!