Mi a véleményetek ezekről a lány nevekről? (Fontos)
Szia,
nagyobbik lányom Lola,kisebbik Zora.
Egyiket sem jelentés miatt választottam,nálunk szempont volt az is,hogy férjem nem magyar,így olyan neveket kerestünk,ami mindkét országban használható.
Egyébként ez nagyon egyéni,a lényeg,hogy Te/Ti kedveljétek azt a nevet:)
A leggyönyörűségesebb név (legalábbis számomra) az Emma!!! :) Csodaszép! :)
A Döníz,Zsaklin,Hanga,Ráhel,Korin(n)a nagyon nem szép.
Szerintem szép még a Zója és a Johanna is! :)
Tetszik, de már túl sok van: Hanga, Janka, Emma
Amit én is adnék: Zsófia a különlegesebbek közül Rozina, Alíz
Nem tetszik: Zója, Ráhel, Döniz, Zsaklin, Nikol, Gerda
A leila arab név. szép, nekem tetszik,de nem adnám a kislányomnak.
Zsófia, Hanga, Zora, Rozina, Janka, Korina, Emma, Adél, Alíz tetszenek. A legjobban a Janka tetszik, nekem nagyon laza, mégis nőies kisugárzása van, igazi egyéniség. nem ismerek jankát pedig, szóval ezt számomra a név sugallja.
Ami annyira tetszik, hogy adnám is: Hanga, Emma
Ami még tetszik: Fruzsina, Adél, Alíz
:)
Én Zsófia vagyok, így az nem jön be, a Fruzsina viszont igen, a kislányomat így hívják.(A második neve Izabella).Az idegen nevek kevéssé tetszenek, de pl a Borbála,Rozina, Janka, Johanna már nagyon.Nekünk első gondolatunk a Boglárka volt, de aztán mégsem az lett a lányunk.És a Fruzsina (a jelentéséből adódóan)sokkal jobban illik hozá, mert állandóan vigyorog a drágám.
Egyébként mind szép név, amiket kiírtál, azt add a babádnak amit közel érzel a szívedhez és ne felejtsd el megkérdezni őt is:)
Majdnem 13 hós kiscsaj anyuja
Látom, te tényleg komolyan veszed a dolgot, még népszerűségi grafikont is készítettél :-) Én is válaszolok:
Tetszik, és adnám is a lányomnak: Adél, Korinna, Zója, Nikol
Tetszik, de nem adnám: Leila, Hanga, Döniz, Zsaklin, Johanna, Alexa, Rozina, Aliz, Gerda
Nem tetszik: Zsófia, Ráhel, Borbála, Janka, Fruzsina, Emma, Rozália, Abigél, Eliza
A tetszik, nem adnám kategóriában... hogy miért nem?
- nem megy a vezetéknevünkhöz,
- nem tetszik magyaros átiratban, csak eredetiben
- túl gyakori (nekem), családban már van ilyen nevű
- valakire emlékeztet, akit nem kedvelek
Tetszik: Hanga, Borbála, Johanna, Korinna, Emma, Abigél
Nem tetszik: Leila, Zója, Ráhel, Döniz, Zsaklin, Nikol, Rozina, Alexa, Rozália, Eliza, Gerda
A többi közömbös, tehát nagyon nem tetszenek, de nincs is semmi bajom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!