Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hipotón babák anyukái? Nem...

Hipotón babák anyukái? Nem bunkóság állandóan azt pedzegetni, hogy mit tud már a gyerek?

Figyelt kérdés

Kisfiam sajnos hipotón, járunk Dévényre.

Le vagyunk maradva, 8 hónapos és még csak próbálkozik a kúszással.

Ismerősi körben van két anyuka, aki állandóan kérdezgeti,hogy mászik-e már, feláll-e már stb.

Pedig tudják,hogy nekünk ez nehezebb dolog.

Aztán pedig elmesélik,hogy az ő gyerekük miket tud már!

Néha már annyira fáj,hogy reagálni sem tudok!:(

2012. aug. 16. 13:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én lányom is hipotón volt, 1,5 évet jártunk Dévényre, minden héten. Engem azért zavart, mert nagyon aggódtam a kicsi miatt és a dicsekvő anyukák még jobban fokozták az aggodalmam. Aztán mikor beindult a beszédfejlődés, a kislányom olyan gyorsan fejlődni kezdett, hogy a dicsekvő anyukák babái még szavakat is alig mondtak, az enyém pedig már mondatokat próbált mondani. És még csak dicsekedni sem kellett... mert mindenki hallotta. Szerintem a sok torna miatt fejlődött ilyen gyorsan.

Amúgy meg ne törődj senkivel, élvezd a babázást, mert nagyon gyorsan megnő ám!

2012. okt. 16. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!