Mit gondoltok a Dézi névről?
Figyelt kérdés
Én nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Nem tervezem ezt adni a gyerekemnek, de az utóbbi időben egyre több Dézivel találkozom, pedig korábban elképzelhetetlennek gondoltam ezzel az írásmóddal. Vélemény?2012. aug. 15. 11:29
1/13 anonim válasza:
Szerintem szép név és nem gondolnám tömeg névnek még.Azért hallasz többet mert felfigyeltél rá ez olyan mikor kocsit vesz az ember és előtte nem is látott olyan autót,amikor meg megveted már szinte mindenkinek olyan autója van! :-)
2/13 nittababy válasza:
Nekem nem tetszik!!én esetleg csak a kutyának adnám de gyereknek nem!!
3/13 anonim válasza:
Szép név,de magyarosítva nem tetszik
5/13 anonim válasza:
Hát bocsi, de nekem nem tetszik. Tudod egyből az "amerikai barátnő", Kézi jut az eszembe. :D
6/13 anonim válasza:
Nekem Donald kacsa barátnője ugrott be egyből. Így aranyos állatnévnek,de a lányomnak soha nem adnám!:)
7/13 anonim válasza:
Én is csak házi kedvencnek tudom elképzelni, de talán annak se mert nekem egyáltalán nem tetszik, főleg igy magyarosítva.
8/13 anonim válasza:
Borzalmas. Daisy-ként elmegy szódával, de így magyarosítva szörnyű.
9/13 anonim válasza:
Nekem egy kicsit sem tetszik, szerintem nem szép.
10/13 anonim válasza:
Hát a kisfiamnak van donald kacsa és daisy plüsse is, naponta nézzük a mickey egér játszóterét, így én egyértelműen arra gondolok ha meghallom. Nem adnám lányomnak soha, ember névként el se tudom képzelni, csak mint donald kacsa barátnője :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!