Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Laringitis acuta és a későbbie...

Laringitis acuta és a későbbiekben vele járó asztma. Gyermeked ebben a betegségben szenved?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 23:39
 1/1 anonim ***** válasza:

szia!

bár már nagyon régen tetted fel a kérdést, azért én válaszolok.

két fiam van, a nagyobbik 6 éves, a kisebbik 14 hónapos.

Mind a kettő laringitises.

A nagyobbik tavaly télen már nem fulladt be, de voltak olyan időszakok is, amikor fél évig köhögött mert olyan makacs hörghurutja volt, persze érdekes hogy a dokink azt mondta hogy megszokásból köhög a gyerek. Elvittem egy másikhoz, adott neki olyan gyógyszert hogy két nap alatt rendbe tette. Semmire nem allergiás, és egyenlőre asztmája sincs.

A kisebbik már kétszer befulladt, egyszer az elsőnél fél éves volt akkor be kellett menni a kórházba, bár elláttam itthon, azért még nagyon kicsi volt és biztos ami biztos.

A második az most volt egy hónapja kb., itthon kúp meg calcimusc. Reméljük nem alakul ki belőle asztma egyiküknél sem.

Nálad mi a helyzet?

2009. okt. 20. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!