Ha egy anyuka kicsit "vadabbul" öltözik, akkor már egyből önző dög, aki nem törődik a gyerekkel?
Meguntam, hogy többnyire mindig egyforma színű cuccaim vannak (fekete nadrág, kék farmer, fekete/barna/szürke felsők). Főleg, ha bejön a rosz idő, akkor aztán tényleg úgy nézek ki, mint egy gyászhuszár. Régen nagyon szerettem a fekete színt (főként mert slankít), de mostanra ráuntam. Éppen ezért vettem magamnak egy piros nyári kabátot, és hozzá egy piros, vékony félcsizmát.
Mivel a hétvégén elég rossz idő volt, így ezeket vettem fel egy vékonyabb fekete garbóval és egy fekete leggingsszel.
Hát a játszón meg is kaptam a magamét két anyukától. Persze nem nekem mondták, hanem maguk között beszélték, hogy "ni, ennek is csak a ripacskodásra van esze, szerencsétlen gyerek, némá' milyen anyja van, biztos csalja a férjét is, háthogynézezki, stb", szóval ment a pletyi ezerrel.
Tudom, tojni kell az ilyenekre, ez legyen a legnagyobb örömük, hogy kibeszélhetnek. De akkor is zavar és bosszant: ha feltűnőbben öltözök, ne adj' Isten még évente kétszer egy laza sminket is feldobok, már egyből mehetek az út szélére, mert nyilván sz*rok a gyerekre?
jaj bakker...én meg alig várom az őszt mert nekem is piros csini ballonkabim van meg piros csimmám...na most akkor vajon megszólnak e majd.
Egyébként engem nem érdekel ki mit pletykál rólam ugyan lecarom. Ha meg egy játszótéren mindig ugyanaz a pár hülye anyuka van (akiknek ez a szórakozás az életükben hogy mindenkit kibeszélnek) akkor nem megyek oda többet, nem vagyok mazochista.
Juj, én is az őszt várom, hogy bele bújhassak a magassarkúmba, nyáron nem bírja a lábam a magasat, pedig imádom, így ősztől tavaszig le sem veszem, mindenhova abba megyek, na jó játszóra nem, oda sportcipőben, vagyis gyógycipőben, mert domború talpú cipőben járok, a klasszikus sportcipő helyett, na engem ezért is kinéznek, mert mit flancolok a cipőmben, pedig okkal hordom.
Na a magassarkúról ne is beszéljünk, ősszel magassarkú, szűk naci, hosszú póló és a kedvenc poncsóm és máris riherongy vagyok.
Engem nem érdekel, imádom hogy a férjem még mindig rajong értem, 2 gyerekkel a hátam mögött, és nem mellesleg jót tesz az önérzetemnek, ha még mindig utánam fordulnak az utcán, szeretek jól kinézni. Azért mert családom, akik a mindeneim, azért nem leszek mackónadrágos, kócos anyuka, de azért igyekszem az arany középutat keresni, hogy riherongynak se nézzenek, meg lepukkant se legyek. Bár ahogy látom ez nem könnyű, mert a barátainkon kívül nincs még egy anyuka aki ne szólná meg az ember valamiért.
Teszek rá magasról, én így érzem jól magam, így szeret a családom, és nekem ez a fontos.
Az emberek, főleg a nők sajnos ilyenek.
Nekem teljesen mindegy, hogy valaki szoknyában és topban viszi-e le a gyerekét a játszótérre vagy melegítőruhában, semmi közöm hozzá, ki miben érzi jól magát, engem az sem érdekel, hogy ha valaki 10 éves rongyokban megy oda, mert egyszerűen nem az én dolgom.
en kulfoldon elek szerencsere, mert nem szeretem az ilyen anyukakat akik attol jo anyukak, hogy ugy neznek ki mint a hajlektalanok es ezert bezolnak masoknak akik kicsit is adnak magukra.....en sminkelek minden nap, minden hajmosas utan kisvasalom a hajam (3 naponta mosok hajat) nem novesztek se honaljszor se semmi lyesmit...a szemoldokom is rendben van mindig es a kormom is le van reszelve szepre.....nem vagyok egy plazacica tipus, de szeetem a szamomra szep ruhakat es csak azert nem veszek fel kinyult polot es nadragot, mert masnak szurja a szemet, hogy rajtam rendes ruha van.....
Terhesseg ota csak tuikaban jarok, mert abban erzem jol magam es bizony van a vilag minden szineben.....sot hozza illo cipom es taskam is van.....hat felhaboritoan elek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!