Ha egy anyuka kicsit "vadabbul" öltözik, akkor már egyből önző dög, aki nem törődik a gyerekkel?
Meguntam, hogy többnyire mindig egyforma színű cuccaim vannak (fekete nadrág, kék farmer, fekete/barna/szürke felsők). Főleg, ha bejön a rosz idő, akkor aztán tényleg úgy nézek ki, mint egy gyászhuszár. Régen nagyon szerettem a fekete színt (főként mert slankít), de mostanra ráuntam. Éppen ezért vettem magamnak egy piros nyári kabátot, és hozzá egy piros, vékony félcsizmát.
Mivel a hétvégén elég rossz idő volt, így ezeket vettem fel egy vékonyabb fekete garbóval és egy fekete leggingsszel.
Hát a játszón meg is kaptam a magamét két anyukától. Persze nem nekem mondták, hanem maguk között beszélték, hogy "ni, ennek is csak a ripacskodásra van esze, szerencsétlen gyerek, némá' milyen anyja van, biztos csalja a férjét is, háthogynézezki, stb", szóval ment a pletyi ezerrel.
Tudom, tojni kell az ilyenekre, ez legyen a legnagyobb örömük, hogy kibeszélhetnek. De akkor is zavar és bosszant: ha feltűnőbben öltözök, ne adj' Isten még évente kétszer egy laza sminket is feldobok, már egyből mehetek az út szélére, mert nyilván sz*rok a gyerekre?
Ez attól is függ, hogy mennyire vad az az öltözék.
Ha nagyon hivalkodó, mindent kivillantó cuccot vesz fel egy anyuka, akkor gáz. Pl.: Olyan miniszoknya, ami alól majdnem kilátszik a ....
De ésszerű keretek között szerintem egy anyuka is öltözhet csinosan, sőt, kell is!!!
Nagyon kiábrándító tud lenni a kinyúlt mackós anyukák látványa. Akik arról siránkoznak egymás közt, hogy a férjük már nem kívánja...
Meg az sem mindegy, hogy a gyereket hogyan tudod öltöztetni. Én pl. fel tudnám pofozni az olyan "anyukát", aki minden nap új, popóvillantós cuccokban tipeg, a gyerek meg kinőtt rongyos mackóban járkál.
Ha a gyerek is jó cuccokban van egy csinos anyuka mellett, abban semmi kivetnivaló nincsen.
36f
Jééééé!! Én meg alig várom, hogy felvehessem a piros szövetkabátomat és a krémszínű csizmámat!!! :))
Sz*rd le!!!! Jó magasról!!!
Én olyan vagyok, ha cikiznének, annál jobban idegesíteném őket a kimértségemmel, még jobban "tenném az agyam" nekik, hadd egye a fene őket. XD
AMúgy én is farmer/leggings + tunika/pólóban szoktam lenni meg pólóruhában nyáron.
Jaja!! Igaza van az 5. válaszadónak!!!
A gyerek is legyen igényes.
Csak azért nem hangsúlyoztam ki, mert ez természetes.
Én egyszerű, egyszínű ruhadarabokban vagyok, de igyekszem ápoltan, csinosan lenni. (szoknyát nem hordok, nadrágos vagyok, térdnadrág, vagy teljesen hosszú)
A gyerekre egyébként többször kérdezték már, ha entünka a játszótérre, hogy "Tanácsadásról jösztök?" -nyilván az kérdezhet ilyet, aki csak "alkalomra" öltözteti fel normálisan a gyerekét. Én szeretem, ha mindig csinos és vagány, inkább nekem kellene felzárkózni hozzá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!