Vagytok még akik albérletben laktok 2 gyerekkel? Milyenek a körülmények, ki tudtok jönni?
A lakáskörülmények jók, mert szerencsére 2 szoba van, de az anyagiak miatt nagyon húzós.
Ha nem segítenének a szüleim, garzonba kellene költöznünk, így is nagyon nehéz.
Télen pl. sosincs 17-18 foknál melegebb a szobában, a konyhát már nem is említem...
Szerencsére gázos lakás, így a fűtéssel lehet valamennyit spórolni, hogy jusson ételre.
3 gyerekkel vagyok albiban
szerencsére kifogtunk egy nagyon olcsót :-)
pont kijövünk hó végére
ha még egy kicsit figyelnék biztos el tudnék tenni pár ezret hó végén de többet nem :-)
Jelenleg jól keres a párom, ez nem volt mindig így! Egyetemi évek alatt költöztünk albérletbe 1 babával. Hogy miért? Mert egyik részről sem hajlandók a szüleink az örökségünket odaadni, eladni és felezni. Nekem apukám halt meg már 30 éve, páromnak anyukája 10 éve, nagypapája 5 éve. Ezt csak azért írtam, mert tulajdonképpen van tulajdonunk, csak nem férünk hozzá.
Lényeg: 50m2 a bérelt lakás, zöldövezet, földszint, télen a gáz: 50 e ft-iszonyat drága, már kezd kicsi lenni a lakás. Most várjuk a 3. babánkat. 2 szoba van, szóval valamit lépnünk kell.
Mostanában nagyon gondolkodunk a lakáshitelen, de ugye a szocpol is ugrik, mert ott sem lehet tulajdon:(
Párom nettó 270körül kap, én a két gyerek családijával, gyed:125 e ft.
Volt, amikor a párom 80 e ft-ot kapott, na akkor eladósodtunk, folyószámlahitelt vettünk fel, ezt jelenleg is törlesztjük.
Senki, semmi segítségünk nincs, se kocsit, se ruhát, se kaját, semmilyen segítséget, se fizikai segítséget nem kapunk senkitől.
Ez van, én örülök, hogy ígyis boldogulunk, nem kell másokon élősködnünk. Remélem ez már ígyis marad vagy jobb lesz.
Ha nem lesznek tartozásaink, akkor egész jó lesz, legalább fél évig még havi 100 e ft a hiteltörlesztésünk. Erre jön az albérlet és költsége + a mi megélhetésünk.
Autónk nincs, nyaralni nem tudunk menni, strandra sem. Jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!