Mennyi pénzből éltek egy gyerekkel albérletben?
Másfél szobás panelban lakunk, nagyon jó helyen (ez mondjuk az árában is meglátszik, itt elég nehéz is kifogni kiadó lakást, mert nagy érte a verseny), a lakás is szép, jó állapotban van, természetesen bútor nélküli, úgyhogy ami bent van, az mind saját. Így a lakbér havi 40 ezer. Egy szépséghibája van, hogy a negyedik emeleten van, nálam meg előfordul, hogy egy nap 5-6 alkalommal is megyek le-fel. Ezt leszámítva teljesen meg vagyok vele elégedve.
Kötve hiszem, hogy ha annak idején vettem volna hitelre hasonló méretű lakást (pár éve ez volt tervben), akkor kevesebbet fizetnék most. Szóval én nem panaszkodom, a lakbér tök reális szerintem. Ami sok pénzt elvisz, az a rezsi, de hát az meg mindenhol van. Ez az, ami sajnos évről évre drágább, főleg a fűtés/meleg víz. De ezzel nem tudok mit csinálni sajnos.
210-220e, a lakbér 55e.
Egész jól elvagyunk így. Hitelt sajna nem tudunk most felvenni, nincs önerő. amikor meg lett volna rá lehetőség, 8 millát adtak volna havi 70ért 25 évre. Gondolom aki 40e hitelt fizet annak elég sok volt az önerő. Nagyon sokan nem tehetik ezt meg és olcsóbb nekik az albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!