Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miben lett a más az életed...

Miben lett a más az életed két gyerekkel mint eggyel?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%

"Egy gyerek nem gyerek."

Két gyerekkel minden más.

2012. máj. 22. 13:51
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Miért az egy gyerek mi??????
2012. máj. 22. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nehezebb lett. Nem dupla annyira nehéz, henem sokkal nehezebb. 2.5 éves múlt a nagy, 5 hónapos a kicsi. Segítségem nincs. Amúgy édesek, imádom őket, és nem csinálnám másképp. Sosem unatkozom, az biztos. Ad egyfajta önbizalmat is, mikor látom, hogy milyen helyesek, egészségesek, okosak. Bízom benne, hogy később, ha a kicsi már 1 éves körül lesz, jól el lesznek együtt. Fiúk mindketten.
2012. máj. 22. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:

2 gyerek már egy csorda :)

komolyan, sokkal másabb. ők is külön rendszer, mint mi a férjemmel. van társuk egymásnak, utánozzák egymást, megbeszélik a dolgaikat.

szülőként is mások lettünk.

Arról nem beszélve,hogy mindenből kettő kell és ha az egyik beteg, a másik is.

2012. máj. 22. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

1.

Gondoltam, hogy lepontoztok, de nem érdekel.

Egy gyerek az semmi a két gyerekhez képest. (És folytatva: két gyerek semmi a háromhoz képest)

Nem is értem, hogy lehet ilyet kérdezni, hogy miben más az életed????

Mindenből kétszer annyit kell csinálnod, idő meg ugyanannyi. Ez a különbség.

2012. máj. 22. 14:05
 6/11 anonim ***** válasza:

2 éves a nagy, 7 hetes a kicsi. Sokkal kevesebb szabad időm van. :) Ma úgy tűnik, egyszerre megy mindkettőnél a délutáni alvás, de ez nagyon ritka. Jobban be kell osztanom az időmet, ügyesebben kell szerveznem, hogy mindkettejüknek jó legyen.

De igaza van az előttem szólónak, hatalmas önbizalmat ad, amikor gördülékenyen mennek a dolgok.

2012. máj. 22. 14:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyobb lett a káosz itthon, minden több szervezést igényel, kevesebb idő jut mindenre, de én így imádom!
2012. máj. 22. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:

az is számít,hogy hány év van köztük.mert minnél kevesebb annál nehezebb (legalábbis szerintem)

Az én lányaim 1 és 3,5évesek. és hát tényleg nem könnyű mindig összeegyeztetni a napirendjüket. nem beszélve arról hogy egésznap pakolhatok utánuk és még emellett meg is kell főzni..

2012. máj. 22. 14:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem annyiban volt nehezebb, hogy össze kellett hangolni a 2 gyereket. Egynél könnyebb volt itt csak nekem kellett alkalmazkodnom vagy 1 gyereket kellett a mi szokásainkhoz hozzá igazítani, de kettőnél a kicsi igényeit a nagyhoz a nagyét a kicsihez, a kicsi napirendjét a nagyéhoz, az egészet a miénkhez.

Viszont most már lassan 2 a kicsi és 5 a nagy, most már sokkal könnyebb, mert eljátszanak együtt. Ha csak a kicsi van itthon akkor engem nyúz, ha mind a ketten akkor nyugi van :), persze nem mindig, mert van, hogy veszekednek.

Minden esetre a 2. gyerek legalább akkora változás, mint ami az első volt.

Állítólag a 3.-nál már nincs akkora különbség, de ezt még csak "hallomásból" tudom, tapasztalat nincs.

2012. máj. 22. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem így lett teljes az életem:)!

Már kicsi koromtól kezdve 2 gyereket szerettem volna,minden az életemben előre be van tervezve:)!

Nehezebb nem lett,nekem inkább könnyebb.

A nagyfiam nem játszott egyedül,mindig ott volt,ahol én.

A pici is mellettem van,de nem kell egész nap szórakoztatnom,így mindenre van időm.Nem szalad a lakás,mindig főzök stb.

2012. máj. 23. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!