Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek ronda nevet adnak a gyerekeiknek?! Ma már a húsleves "nevet" is lehet anyakönyveztetni.

Figyelt kérdés
Tudom,persze ízlés kérdése,de azért gondoljanak már valamelyest a gyerekre is.Nevetséges neveket adnak.(Via...és még sorolhatnám.)2013-ban már rántott párizsi lesz.Vagy mi,de most komolyan?!
2012. aug. 10. 21:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A Dániel nagyon szép név, unokaöcsém is az, viszont nem magyar eredetű, hanem héber.(Isten a bírám) :)
2012. aug. 11. 13:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Nekem sok név tetszik,és azokra a nevekre nem mondok egy szót se,ami normális,viselhető csak nekem nem tetszik.Pl nem tetszik az Adél,Gréta,de soha nem mondanám azt,hogy hogy lehet ilyen nevet adni,mivel ezek egyszerű,viselhető nevek csak épp nekem nem tetszik.De a Nintendó.Vagy múltkor volt itt a kérdésben Thrillia,Pupilla meg isten tudja milyen nevel,egy magyar kislánynak,na az azért...

Ami név tetszik nekem:Petra,Réka,így hívják a lányaim.Anna,Kata,Nóra,Eliza,Hanna stb.De a modernebb nevekkel sincs bajom,a Leila,Léna,Szonja,Jázmin nevek kifejezetten tetszenek.

2012. aug. 11. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!